Πέμπτη 30 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκλογική επιτυχία της "Δημοσιοϋπαλληλικής"

Την απόλυτη πλειοψηφία σε έδρες και ψήφους πήρε η "Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα - Συνεργαζόμενοι" στις αρχαιρεσίες που έγιναν πριν δύο μέρες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα,ενώ πτώση σημείωσε η Συσπείρωση Εργαζομένων (ΠΑΣΚΕ - ΣΥΝ).

Συγκεκριμένα, ψήφισαν 325 (προηγούμενες εκλογές 332), έγκυρα 320 και έλαβαν: ΔΕ-Σ 164 ψήφους και 5 έδρες (πριν 148 και 4). Συσπείρωση Εργαζομένων 109 ψήφους και 3 έδρες (πριν 127 και 4) και Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση 47 ψήφους και 1 έδρα (πριν 49 και 1).

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕ-Σ χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους "για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν υπερψηφίζοντάς τη για τη συνέπεια, το ήθος, την αγωνιστική στάση και την προσπάθειά της να συσπειρώσει όλους τους εργαζόμενους για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων τους". Τονίζεται ακόμα ότι η δύναμη της παράταξης είναι δύναμη όλων των εργαζομένων και θα την αξιοποιήσει για την ακόμα μεγαλύτερη αντίσταση στην αντιλαϊκή - αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης. Ακόμα καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στην 48ωρη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 3 και 4 Φλεβάρη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ