Πέμπτη 30 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αλληλεγγύη στον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ

Ενταση έχει προκαλέσει στις τάξεις της Αστυνομίας η παραγγελία διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης εκ μέρους της εισαγγελίας Αθηνών σε βάρος του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Δημήτρη Κυριαζίδη, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με τις αγροτικές κινητοποιήσεις και την πιθανή επέμβαση της Αστυνομίας.

Η Πανελλήνια Ενωση Αξιωματικών της Αστυνομίας εκφράζει την αλληλεγγύη της στον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, τη λύπη και την έκπληξή της για τη "σπουδή", όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, της εισαγγελικής παραγγελίας όσο και για το χρόνο της εκδήλωσής της. "Χωρίς να υιοθετούμε, καταλήγει η ανακοίνωση των αξιωματικών, ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ των πρόσφατων δηλώσεων των πολιτικών προσώπων και των ενεργειών της εισαγγελικής αρχής, αναρωτιόμαστε για τους συνειρμούς που θα δημιουργηθούν στην κοινή γνώμη και στην ευρύτερη αστυνομική οικογένεια από την ενέργεια αυτή".

Τη συμπαράστασή του στον Δ. Κυριαζίδη εξέφρασε χτες και το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αρτας, το οποίο με ψήφισμά του καταδικάζει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. "Καλούμε την κυβέρνηση, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, να σταματήσει τον αυταρχικό της κατήφορο. Δηλώνουμε την υποστήριξή μας στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ