Τρίτη 28 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Μονόδρομος η νίκη

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τη Βοϊβοντίνα για το Κύπελλο Πρωταθλητριών, ενώ θέλει ήττα της Νόλικο στην Αγκυρα από τη Χάλκμπανκ

Με το μυαλό στον αγώνα της Αγκυρας όπου η τουρκική Χάλκμπανκ υποδέχεται τη βελγική Νόλικο ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στη Λεωφόρο τη γιουγκοσλαβική Βοϊβοντίνα για την τέταρτη αγωνιστική του ομίλου στο Κύπελλο Πρωταθλητριών. Παράλληλα θέλει ήττα των Βέλγων στην Τουρκία, για να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Οι "πράσινοι" μετά την ήττα στο Βέλγιο δεν έχουν περιθώρια απωλειών εάν θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Βιέννης, αφού μόνο με νίκη θα κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους. Ο Στέλιος Προσαλίκας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους πρωταθλητές, μια και οι Γιουγκοσλάβοι δεν είναι εύκολος αντίπαλος. "Εχουν παίκτες που ξέρουν να χειρίζονται την μπάλα. Δεν είναι εύκολος αγώνας, αλλά πιστεύω ότι με καλή εμφάνιση να φθάσουμε στη νίκη" επισήμανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18.15 και θα μεταδοθεί απ' ευθείας από την ΕΤ-1.

  • Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών αφού νίκησε εκτός έδρας τη Φιλία με 3-2 και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Εξάλλου, για μια ακόμη φορά ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Αρης έδειξε ότι διέρχεται αγωνιστική κρίση, αφού δυσκολεύτηκε να νικήσει την ΑΕΚ με 3-1.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0, Μίλωνας - Ηρακλής 0-3, Ορεστιάδα - Κτησιφώντας 3-0, Εσπερος - Ολυμπιακός 1-3. Η βαθμολογία: Αρης 30, Παναθηναϊκός 29, Ορεστιάδα 28, Ολυμπιακός 28, ΑΕΚ 25, Κτησιφώντας 25, Εθνικός Αλεξ. 24, Ηρακλής 22, Φιλία 21, ΠΑΟΚ 20, Εσπερος 19, Μίλωνας 17.

Ιδιο σκηνικό επικρατεί στην κορυφή της Α1 γυναικών αφού Παναθηναϊκός και Βριλήσια συνεχίζουν να συγκατοικούν στο ρετιρέ της βαθμολογίας και μετά την 17 αγωνιστική. Τα αποτελέσματα: Ιωνικός Ν. Φ - Βριλήσια 1-3, Κοζάνη - Ολυμπιακός 0-3, Λάρισα - Αρης 2-3, Αγ. Σώστης - Νίκη Αλεξ. 0-3, Ηλυσιακός - ΒΑΟ 1-3. Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός και Βριλήσια 33, Ιωνικός 28 κτλ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ