Τρίτη 28 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Φουλ για τετράδα

Σπουδαία νίκη της Βουλιαγμένης 7-5 στην Ισπανία επί της Μεντιτεράνι. Εχασε ο Ολυμπιακός από την πανίσχυρη Ποσίλιπο

Βουτιά στους τέσσερις του Κυπελλούχων από... ισπανικό βατήρα έκανε το Σάββατο η ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης, που νίκησε εκτός έδρας τη Μεντιτεράνι με 7-5 και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στα ημιτελικά.

Το τρίτο επτάλεπτο του αγώνα ήταν αυτό που έκρινε και το παιχνίδι. Η ελληνική ομάδα που μέχρι τότε έχανε με 4-1 κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να προηγηθεί με 5-4. Από κει και πέρα τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε η ελληνική ομάδα. Ας σημειωθεί ότι η Βουλιαγμένη έπαιξε χωρίς το "βαρύ πυροβολικό" της, τον Σέρβο Τρμπόγιεβιτς, που έμεινε στην Αθήνα λόγω γρίπης. Τα γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχαν Αφρουδάκης 3, Λοράντος 2, Ψύχος 2. Τα επτάλεπτα ήταν: 2-1, 1-0, 1-4, 1-2. Η ρεβάνς θα γίνει στην Αθήνα στις 8 ή 9 Φλεβάρη.

Αντίθετα με τον ΝΟΒ, ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Καπ και ηττήθηκε στον Πειραιά από την πανίσχυρη ιταλική Ποσίλιπο με 11-9. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπόρεσαν να βρουν τις λύσεις, ώστε να διασπάσουν την αμυντική ζώνη των Ιταλών, ενώ παράλληλα ο Ούγγρος Ντάλα δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα για τους πρωταθλητές, που στήριζαν πολλά στην απόδοσή του. Τώρα ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής με τη γερμανική Σπαντάου στις 8 Φλεβάρη.

Στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Πάτρα - Χίος 11-12, Ηρακλής - Ποσειδώνας 7-7, Εθνικός - Πανιώνιος 10-9, Χανιά - Γλυφάδα 14-9.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ