Τετάρτη 22 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ολα για την πρόκριση

Κρίσιμο ματς για τον ΠΑΟ η αναμέτρηση με τη Νόλικο. Στη μάχη και οι άλλες ομάδες μας

ΒΕΛΓΙΟ (του απεσταλμένου μας ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΟΥΣΤΑ).-

Ευρωπαϊκά ντύνονται σήμερα πέντε ελληνικές ομάδες στα Κύπελλα Βόλεϊ ανδρών και γυναικών, όπου συνεχίζουν τις προσπάθειές τους στα Κύπελλα Ευρώπης με στόχο τη διάκριση. Ας δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια:

Τον υπέρ πάντων αγώνα, που θα κρίνει πολλά όσον αφορά τη δεύτερη θέση του Β Ομίλου του Τσάμπιονς Καπ, δίνει σήμερα στο Βέλγιο ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει τη Νόλικο. Και αυτό γιατί οι Βέλγοι αποτελούν τους κυριότερους αντιπάλους των "πρασίνων" στην υπόθεση πρόκριση στο φάιναλ - φορ της Βιέννης. Ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται από χτες στο Βέλγιο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ κάποια παρατράγουδα που δημιουργήθηκαν με το διαβατήριο του Κοβάτσεφ ξεπεράστηκαν με την παρέμβαση του ελληνικού προξενείου.

Σχετικά με τον αντίπαλο του τριφυλλιού θα πρέπει να σημειωθεί ότι παραμένει αήττητη εδώ και 10 μήνες τόσο σε επίσημα παιχνίδια (διεθνή και εθνικά) όσο και στα φιλικά που έχει δώσει. Στην ουσία αποτελεί την εθνική Βελγίου, αφού πέντε παίκτες της είναι διεθνείς. Σημαντική είναι και η βοήθεια από τον Ολλανδό διαγώνιο Σιούλ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην πόλη Μάασεκ και θα αρχίσει στις 8μ.μ.

Στόχος η τρίτη νίκη

Στη Λευκορωσία ταξιδεύει ο Ολυμπιακός για τον Β Ομιλο του Κυπέλλου Κυπελλούχων όπου αντιμετωπίζει τη Σπούτνικ Βίτεμπσκ για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου. Στόχος των "ερυθρολεύκων" είναι να συνεχίσουν το αήττητο που έχουν δημιουργήσει στις δυο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου, αφού ήδη μετράνε μέχρις στιγμής το απόλυτο δύο στα δύο.

Επίσης, για την ίδια διοργάνωση ο Αρης αντιμετωπίζει τη γερμανική Μπερλίν στη Μίκρα και το παιχνίδι θα αρχίσει στις 3.30μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ-3.

Εξάλλου, στις γυναίκες τα Βριλήσσια αντιμετωπίζουν στην Τσεχία τη Σκουπ Ολομουτς για το Κύπελλο Πρωταθλητριών (5.30μ.μ.) ενώ για τον Β όμιλο του Κυπέλλου Κυπελλούχων ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας θα παίξει στην Ισπανία με την Κάζα ντε Αβίγια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ