Παρασκευή 17 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πρωτοπαλίκαρα της υπονόμευσης

Μόλις οι αγρότες αποφάσισαν την επανάληψη των κινητοποιήσεων, κινήθηκε αστραπιαία ο μηχανισμός σπίλωσης, συκοφάντησης, υπονόμευσης και διάσπασης του αγώνα τους.

Πρώτος και καλύτερος βγήκε στα κανάλια ο πρόεδρος της ΣΥΔΑΣΕ, για να καταγγείλει την κομματική εκμετάλλευση! Της ΣΥΔΑΣΕ, στην οποία οι αγρότες γύρισαν την πλάτη, το ίδιο όπως έκαναν και στις ΓΕΣΑΣΕ - ΠΑΣΕΓΕΣ, που οι πλειοψηφίες τους έχουν ξεπουλήσει τα συμφέροντα της μικρομεσαίας αγροτιάς. Τον κύριο Πίττα ακολούθησαν ο εργατοπατέρας κύριος Πρωτόπαππας, πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ και ο υφυπουργός Γεωργίας, κύριος Σωτηρλής. Ο πρώτος μίλησε για ρεβάνς (!), που επιχειρούν ορισμένοι και για την ανάγκη ...διαλόγου! Ο δεύτερος ελπίζει, όπως είπε, να πρυτανεύσει η λογική!

Ακολούθησαν κι άλλοι: Ο υποδιοικητής της ΑΤΕ, κάποιος από τους φορτηγατζήδες και ένας από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού (!), ο οποίος ζήτησε από τους αγρότες να μην κλείσουν τους δρόμους, για να μην εμποδιστούν οι εργαζόμενοι, να πάνε για σκι στο Παρνασσό..!

Και πάνω που απορούσαμε όλη μέρα πως και ξέχασαν το Νικολάρα-τον θυμάστε...αυτόν τον ανεκδιήγητο πρόεδρο των φορτηγατζήδων-νασου και εμφανίστηκε το βράδυ στα γνωστά "παράθυρα" του Σκάι...να εξαπολύει μύδρους ενάντια στους αγώνες των αγροτών και των ναυτεργατών.Μάλιστα αυτή τη φορά μίλησε ως "εκπρόσωπος" "διεθνών οργανώσεων" των φορτηγατζήδων και όχι μόνο...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ