Παρασκευή 17 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Για την "πίτα"...

Ο Γ. Πίττας, πάντως, πρόεδρος της ΣΥΔΑΣΕ, ανέλαβε - μάλλον με το αζημίωτο - το ρόλο του πρωταγωνιστή στη γενικότερη επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στους αγωνιζόμενους αγρότες.

Πήρε, όμως, ήδη μια πρώτη απάντηση, ο εν λόγω "ηγέτης", από τα στελέχη της παράταξής του - τον αντιπρόεδρο και τον γραμματέα της ΣΥΔΑΣΕ κι άλλα στελέχη που συμμετέχουν στην Πανθεσσαλική Συντονιστική Επιτροπή - στη διάρκεια της σύσκεψης αγροτικών στελεχών που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα και η οποία αποφάσισε ομόφωνα να ξεκινήσουν οι νέες κινητοποιήσεις. Ο Γ. Πίττας χαρακτηρίστηκε από στελέχη του δικού του πολιτικού και συνδικαλιστικού χώρου, ως "άσχετος" με τις αγωνίες και τους αγώνες των αγροτών κι ανεύθυνος, αφού δεν εκφράζει κανέναν και πολύ περισσότερο τους αγρότες. Ταυτόχρονα δήλωσαν ότι οι ΟΔΑΣ της Θεσσαλίας και οι αγρότες που πρόσκεινται στη ΝΔ θα συμμετάσχουν μαζικά και στη νέα κινητοποίηση, παλεύοντας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους και εναντίον της πολιτικής που δημιουργεί και οξύνει τα προβλήματα της αγροτιάς.

Τη δεύτερη απάντηση - κι αυτή θα είναι ακόμα πιο συντριπτική - θα πάρει ο Γ. Πίττας και όλοι οι άλλοι "καρεκλοκένταυροι" των τριτοβάθμιων οργανώσεων, όταν θ' ακούσουν και πάλι τα χιλιάδες "τρακτέρ της οργής" να "μουγκρίζουν" στους δρόμους του αγώνα...


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org