Κυριακή 25 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Φιέστα για δύο

Τα γιορτινά τους φοράνε Καραϊσκάκη και Τούμπα για τη γιορτή Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής με τη διεξαγωγή της 34ης αγωνιστικής. Οι αγώνες παρουσιάζουν καθαρά τυπικό χαραχτήρα και αν κάτι ξεχωρίζει είναι η φιέστα που θα στηθεί στο Στάδιο Καραϊσκάκη ώστε να πανηγυριστεί ο τίτλος μετά από 10... ζόρικα χρόνια.

Το ματς στο Φάληρο αρχίζει στις 8.15μμ ("super sport") και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για μια ακόμη φορά ζήτησε από τους παίκτες του: "Προσοχή ώστε να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο". Από τη μεριά της η Καβάλα που είχε μια έξοχη χρονιά θα παίξει για να... παίξει.

Γιορτινή ατμόσφαιρα αναμένεται να υπάρχει και στην Τούμπα αφού ο ΠΑΟΚ επιτέλους βγαίνει και πάλι στην Ευρώπη. Η Καστοριά μοιάζει με σάκο του... μποξ για τους παίκτες του δικεφάλου που θέλουν να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους φιλάθλους (7.15μμ "super sport"). Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Ζάετς στον πάγκο στο γειτονικό Καυτατζόγλειο θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή.

Για την ιστορία το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα παιχνίδια: Παναχαϊκής - Πανηλειακού, ΑΕΚ - Ξάνθης, Αθηναϊκού - Εδεσσαϊκού, Απόλλωνα - Αρη, Καλαμάτας - Ιωνικού και Βέροιας - ΟΦΗ.

Τα ματς αρχίζουν στις 5.30μμ


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ