Παρασκευή 23 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες του ΚΚΕ

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα συναντηθεί σήμερα Παρασκευή με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Κόμματος στον Περισσό.

  • Σήμερα Παρασκευή στις 9.00 το πρωί ο Σπύρος Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, περιοδεύει στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία".
  • Επίσης σήμερα Παρασκευή στις 8.00 το πρωί ο Δήμος Κουμπούρης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις των ΗΣΑΠ Αττικής.
  • Για τα 64 χρόνια συνεχούς προσφοράς του στο ΚΚΕ και τους λαϊκούς αγώνες, τιμά τον σύντροφο Νίκο Λαλακίδη η ΚΟΒ Νεάπολης του ΚΚΕ. Η εκδήλωση γίνεται αύριο Σάββατο,24 Μάη, στις 7.00 το απόγευμα στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης, στην οδό Ευριπίδου 21.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Κυψέλης του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση - συζήτηση τη Δευτέρα, 26 Μάη '97, στις 7.00 μμ,στα γραφεία τους, Κερκύρας 91, με θέμα: "Κοινωνικός διάλογος και οι θέσεις του ΚΚΕ".
  • Η Αχτίδα Εργατοϋπαλλήλων Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση την Τρίτη 27 Μάη '97, στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα, με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Τα νέα της γραφεία εγκαινιάζει η ΚΟΒ Αγ. Στεφάνου του ΚΚΕ. Τα εγκαίνια θα γίνουν στον Αγιο Στέφανο (πλατεία Αγίου Στεφάνου) την Τρίτη 27 Μάη, στις 8.00 το βράδυ. Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Στερεάς Ελλάδας καλεί όλους τους ετεροδημότες, φίλους, οπαδούς και μέλη του ΚΚΕ, που κατοικούν στην Αττική και κατάγονται από τους Νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Βοιωτίας και Εύβοιας, σε συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη 28 Μάη στις 7.00 μμ στην ΚΟΑ (Κοτοπούλη & Βερανζέρου) με θέματα:

1. Πολιτικοοικονομικές εξελίξεις.

2. Οι θέσεις του Κόμματος.

3. Προγραμματισμός δράσης κατά την καλοκαιρινή περίοδο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ