Πέμπτη 15 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χεράκια

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της μη ένταξης των δημοσιογράφων, που απασχολούνται σε μη κρατικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, στο Ταμείο Συντάξεων Προσωπικού Εφημερίδων Αθηνών - Θεσσαλονίκης (ΤΣΠΕΑΘ), φέρνει το ΚΚΕ στη Βουλή (σελίδα 12).

ΤΟΥΡΚΙΚΑ στρατεύματα εισέβαλαν χτες στο υπό κουρδικό έλεγχο Βόρειο Ιράκ. Επισήμως, πρόκειται για στρατιωτικά γυμνάσια κατά τα οποία, "παρεμπιπτόντως", ο τουρκικός στρατός προσφέρει και την υποστήριξή του στο Κουρδικό Δημοκρατικό Κόμμα, που μάχεται τους αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (σελίδα 14).

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΛΚΟ - ΒΑΓΙΩΝΗΣ μπορεί να μπάζωσε ρέμα για να κτίσει κτίριο, που κρίθηκε από την αρμόδια υπηρεσία της Νομαρχίας Αθήνας κατεδαφιστέο, αλλά η νομαρχία "αναβάλλει" την κατεδάφισή του (σελίδα 23).

ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ακόμα και κατά την εξεταστική περίοδο του Ιούνη είναι έτοιμοι να προχωρήσουν οι καθηγητές των πανεπιστημίων, σε περίπτωση που δεν κατατεθεί σύντομα το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, το οποίο ρυθμίζει μισθολογικά και ζητήματα εξέλιξης των πανεπιστημιακών (σελίδα 25).

ΖΗΤΟΥΝ και προειδοποιούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. Νέα συνάντηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης είχε χτες το προεδρείο της Πανελλήνιας Ενωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και του εξέθεσε για άλλη μια φορά τα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό (σελίδα 26).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ