Κυριακή 28 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αρχίζει ο δημόσιος προσυνεδριακός διάλογος

Ανακοίνωση της Επιτροπής Προσυνεδριακού Διαλόγου

Η Επιτροπή για το Δημόσιο Προσυνεδριακό Διάλογο ενημερώνει τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, καθώς και όσους θέλουν να πάρουν μέρος με γραπτά σημειώματα στη δημόσια συζήτηση των προσυνεδριακών κειμένων του 15ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, για τα εξής ζητήματα:

1. Ο διάλογος θα διεξαχθεί από τις σελίδες του "Ριζοσπάστη" και της Κομμουνιστικής Επιθεώρησης (ΚΟΜΕΠ).

2. Θα αρχίσει στις 28 Γενάρη και θα τελειώσει στις 12 Μάη 1996.

3. Η Επιτροπή Διαλόγου θα παραλαμβάνει κείμενα για δημοσίευση: στο "Ριζοσπάστη" μέχρι 30 Απρίλη 1996,στην ΚΟΜΕΠ μέχρι 29 Φλεβάρη 1996 (έκτακτη έκδοση).

4. Καθένας ή καθεμιά που θέλει να συμβάλει στη συζήτηση, μπορεί να στείλει μέχρι τρία (3) σημειώματα χωριστά.Ενα για το Σχέδιο Προγράμματος, ένα για τις Θέσεις της ΚΕ και ένα για το Σχέδιο Καταστατικού. Ανώτατο όριο έκτασης των κειμένων είναι:

Για το "Ριζοσπάστη" 3 δακτυλογραφημένες σελίδες ή χίλιες διακόσιες (1200) λέξεις για το Σχέδιο Προγράμματος. 2 σελίδες ή οκτακόσιες (800) λέξεις για τις Θέσεις της ΚΕ. 1 σελίδα ή τετρακόσιες (400) λέξεις για το Σχέδιο Καταστατικού.

Για την ΚΟΜΕΠ το όριο είναι 5 σελίδες ή δύο χιλιάδες (2000) λέξεις, 3 σελίδες ή χίλιες διακόσιες (1200) λέξεις και 2 σελίδες ή οκτακόσιες (800) λέξεις,αντίστοιχα.

5. Κάθε κείμενο πρέπει να έχει απαραίτητα το όνομα, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο του συντρόφου ή της συντρόφισσας που συμμετέχει στο διάλογο, προκειμένου η Επιτροπή να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.

6. Τα κείμενα πρέπει να στέλνονται στη διεύθυνση: Λεωφόρος Ηρακλείου 124, ΤΚ 142-31 με την ένδειξη "Για την Επιτροπή του Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου".

7. Σημειώματα που τυχόν έρθουν στην Επιτροπή είτε ανώνυμα, είτε εκπρόθεσμα, είτε ξεπερνούν το μέγεθος που έχει προσδιοριστεί, δε θα δημοσιευτούν. Θα τεθούν όμως κι αυτά υπόψη των αντιπροσώπων του 15ου Συνεδρίου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ