Τρίτη 15 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Πρώτο δείγμα θετικό

Η Ενωση έχασε 1 - 2 από τη Φενερμπαχτσέ αλλά η εμφάνισή της ήταν αξιοπρεπής

Πρώτο δείγμα θετικό. Αρκετά νωρίς (μόλις έξι μέρες προετοιμασίας) και ξαφνικά (δεν είχε γνωστοποιηθεί) η ΑΕΚ αντιμετώπισε προχτές τη Φενερμπαχτσέ, η οποία βρίσκεται στο τέλος της προετοιμασίας της, αφού την 1η Αυγούστου αρχίζει το πρωτάθλημα Τουρκίας. Παρά το γεγονός ότι έχασε με 2 - 1, όλοι έμειναν ευχαριστημένοι γιατί οι "κιτρινόμαυροι" έδειξαν πως αυτό που τους λείπει είναι (δικαιολογημένα) η φυσική κατάσταση και το... δέσιμο.

Ο Ντουμιτρίου αρκέστηκε να δηλώσει απόλυτα ευχαριστημένος, κρατώντας περισσότερες λεπτομέρειες για την ομιλία του προς τους παίχτες. Αν και είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, ν' αναφέρουμε πως το σύστημα που ακολούθησε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι το 3-5-1-1, με το Νικολαϊδη μοναδικό προωθημένο επιθετικό και των Κωστή πίσω του να βοηθάει στα χαφ.

Σήμερα, αύριο και την Πέμπτη φιλικά, εν είδει εκπαιδευτικού διπλού, θα δοθούν με τοπικές ερασιτεχνικές ομάδες του Μονάχου, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί. Το Σάββατο η κυπελλούχος επιστρέφει στα δύσκολα αντιμετωπίζοντας στη Στουτγκάρδη την τουρκική Τραμπζοσπόρ, ενώ στις 23 του μήνα θα παίξει με μια μεικτή Ελλήνων και Τούρκων ομογενών. Τέλος της επόμενης βδομάδας θα συναντήσει, επί γερμανικού εδάφους τον ΠΑΟΚ, χωρίς ν' αποκλείεται και φιλικό με ομάδα από την "Μπουντεσλίγκα".

Στο μεταξύ, παρότι επίσημα η ΠΑΕ τηρεί στάση αναμονής αναφορικά με την απόκτηση Παντούρου, ως δανεικού, στο "παρασκήνιο" εκφράζεται έντονη αισιοδοξία πως θα φορέσει τελικά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός, που δεν πήγε χτες στην πρεμιέρα της Μπενφίκα, έχει δεχτεί να έρθει στην Ελλάδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα ως την Τετάρτη ο μάνατζέρ του να βρεθεί στην Αθήνα και αν επέλθει συμφωνία ο Παντούρου να μεταβεί κατευθείαν στη Γερμανία.

Εισαγγελέας καλεί Τροχανά

Ο εισαγγελέας Εφετών Ανδρ. Φάκος ανέλαβε να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση που παρατηρείται στο διαχειριστικό έλεγχο από ορκωτούς λογιστές του ομίλου εταιριών SoΕ του πρώην μεγαλομέτοχου της ΑΕΚ Μιχ. Τροχανά. Σχετική παραγγελία για έρευνα του θέματος αυτού είχε δώσει την περασμένη βδομάδα ο υπουργός Δικαιοσύνης Ευάγ. Γιαννόπουλος στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με αφορμή πολυσέλιδο έγγραφο της υπουργού Ανάπτυξης Β. Παπανδρέου. Η τελευταία ζητούσε τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στο SoΕ επειδή αυτός δεν έχει γίνει ακόμα, αν και διατάχθηκε πριν δύο χρόνια από τον εισαγγελέα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ