Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε εξέλιξη ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά των μαθητικών κινητοποιήσεων

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τον πρωτοφανή πόλεμο λάσπης και εξαχρείωσης που έχουν εξαπολύσει τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας κατά του μαθητικού κινήματος

Σήμερα δίνουν τη δική τους απάντηση μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές, εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι, φέρνοντας στο επίκεντρο τα πραγματικά προβλήματα της εκπαίδευσης και διεκδικώντας πραγματικά δημόσια και δωρεάν Παιδεία με τη μαζική τους συμμετοχή στα συλλαλητήρια σήμερα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας.

Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζομένους και το λαό, ακόμα και όσους έχουν επιφυλάξεις ή διαφωνία με την κατάληψη ως μορφή πάλης και διεκδίκησης, να υψώσουν τη φωνή τους και να προστατέψουν το δικαίωμα των μαθητών και όλων των νέων στον αγώνα, στη δράση για τα δικαιώματά τους.

Στο μεταξύ διαστάσεις αθλιότητας παίρνει η προσπάθεια συκοφάντησης των μαθητικών αγώνων, βγάζοντας «λάδι» τον πραγματικό ένοχο. «Απέναντι στον πρωτοφανή πόλεμο λάσπης και εξαχρείωσης που έχουν εξαπολύσει κυρίως τα ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας κατά των μαθητικών κινητοποιήσεων, δεν έχει δικαίωμα κανείς να σιωπά. Η ανοχή είναι συνενοχή», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ