Τετάρτη 18 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ
«Δέσμευσή μας ο αγώνας για τα λαϊκά προβλήματα»

Καθημερινά τα κλιμάκια της «Δημοκρατικής Ενότητας» «οργώνουν» κυριολεκτικά την πόλη, καλώντας το λαό να επιλέξει στο β΄ γύρο μια δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Στ. Μπενετάτο, που απέδειξε ότι θα χρησιμοποιήσει την ψήφο σαν «όπλο» υπέρ του λαού

Ο Στέλιος Μπενετάτος
Ο Στέλιος Μπενετάτος
Μήνυμα ενότητας προς το λαό της Κοκκινιάς, ανεξάρτητα από κομματικές τοποθετήσεις, απευθύνει ο δήμαρχος Νίκαιας και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Ενότητας», Στέλιος Μπενετάτος, στη λογική του ότι η πόλη δεν πρέπει να πισωγυρίσει από την αγωνιστική πορεία που κατάκτησε την προηγούμενη τετραετία.

Καθημερινά, μεγάλα κλιμάκια της «ΔΕ», με επικεφαλής το δήμαρχο, «οργώνουν» κυριολεκτικά την πόλη, καλώντας το λαό να επιλέξει αγωνιστικά: Ανάμεσα στη γνωστή αντιδραστική και επικίνδυνη για τα συμφέροντα του λαού δημοτική πολιτική που εκφράζει ο συνδυασμός που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και σε μια δημοτική αρχή που απέδειξε ότι διεκδικεί εκ νέου την ψήφο για να τη χρησιμοποιήσει σαν «όπλο» υπέρ του λαού.

«Εκπέμπουμε ένα ενωτικό μήνυμα και με την προσπάθεια που κάναμε σε αυτές τις εκλογές μαζί με την κίνηση "Νίκαια Πρωτοπορία" και άλλους φίλους, πέρα από πολιτικές, κομματικές προτιμήσεις. Αυτή την ενωτική πρόταση την επαναλαμβάνουμε και τώρα στο δεύτερο γύρο. Θεωρούμε ότι η πλειοψηφία των Νικαιωτών θα φέρουν για μια ακόμη φορά τη ΔΕ στο πηδάλιο του δήμου», σημείωσε ο Στέλιος Μπενετάτος, μιλώντας χτες σε δημοσιογράφους και συνέχισε:

«Απευθυνόμαστε σε όλους τους συνδυασμούς και στον κόσμο αυτών των συνδυασμών με την ίδια βαρύτητα γιατί από όλους διεκδικούμε ψήφο. Εχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαφορετικά ψηφοδέλτια, με δύο διαφορετικές λογικές για το χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εμείς αρνούμαστε τον φοροεισπρακτικό χαρακτήρα της ΤΑ, αρνούμαστε να γίνουμε το μακρύ χέρι του κράτους. Ο αντίπαλος συνδυασμός δοκιμάστηκε επί μία 8ετία με αποτελέσματα που φέρανε την πόλη πολύ πίσω. Πιστεύουμε ότι οι δημότες έχουν γνώση, μπορούν να συγκρίνουν και να δώσουν ένα σαφές προβάδισμα στη ΔΕ».

Μιλώντας για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτής της εκλογικής μάχης, ο Στέλιος Μπενετάτος σημείωσε ότι «ήταν πιο δύσκολη αυτή η εκλογική μάχη γιατί ήταν στο στόχαστρο η αγωνιστική δημοτική αρχή της Νίκαιας, από δυνάμεις και πολιτικές, αλλά και από δυνάμεις που εκφράζανε συμφέροντα επιχειρηματικών ισχυρών κύκλων. Ομως, παρά τις δυσκολίες, η ΔΕ μπαίνει πρώτη στο δεύτερο γύρο και πιστεύουμε ότι όταν θα λήξει αυτός ο αγώνας θα έχουμε μια περίοδο τεσσάρων χρόνων με μια δημοτική αρχή που θα βρίσκεται δίπλα στα μεγάλα και στα καθημερινά προβλήματα των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ