Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ»
Ψήφος για την ενίσχυση των αγώνων

Η αισιοδοξία, ότι οι εργαζόμενοι και η νεολαία του Χολαργού θα κάνουν το βήμα και θα ενισχύσουν τη «Δημοτική Ενότητα Χολαργού» (ΔΕΧ) και τη ΝΑΣ, κυριάρχησε στην πετυχημένη προεκλογική συγκέντρωση, που έγινε τη Δευτέρα το βράδυ στο δημαρχείο της πόλης.

Οπως άλλωστε επισήμανε στην ομιλία του ο Δημήτρης Λαζαρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Χολαργού, οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να σκεφτούν και να πράξουν στις εκλογές με βάση το συμφέρον τους. Στη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Λάμπρος Βλάχος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ, ο οποίος υπογράμμισε ότι η ΝΑΣ και οι αγωνιστικοί συνδυασμοί βρίσκονται στο πλευρό των δασκάλων που αγωνίζονται, των μαθητών και παλεύουν με τους εργαζόμενους για ν' αποκτήσουν οι αγώνες για την Παιδεία παλλαϊκό χαρακτήρα. Ο Θεοδόσης Χίντζογλου, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ, υπογράμμισε ότι «οι εκλογές είναι βήμα για την αφύπνιση, για ακόμα πιο αγωνιστικές συνειδήσεις».

Στη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Σοφοκλής Μαντάς, επίτιμος δήμαρχος Χολαργού, ο Νίκος Ζαχάρος, πρώην αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ΔΕΧ, καθώς και ο Ιάκωβος Ιωάννου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, συνεργαζόμενος με το ψηφοδέλτιο της ΔΕΧ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ