Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
«Εφυγε» ο Tάκης Λάλος

Φωτ.

«Εφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο ΤΑΚΗΣ ΛΑΛΟΣ, μέλος του ΚΚΕ. Από τα νεανικά χρόνια του αγωνίστηκε για τα ιδανικά και τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, για το σοσιαλισμό. Εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ και συνέβαλε στο χτίσιμο των οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Από όποια θέση και αν βρέθηκε, στάθηκε σταθερός και αταλάντευτος στις γραμμές του ΚΚΕ, παρ' όλες τις φουρτούνες που γνώρισε το Κόμμα.

Υπήρξε στέλεχος της Εργατικής Αχτίδας της ΚΟ Αθήνας ως το 1982, με συνδικαλιστική δράση στο χώρο των αρτεργατών. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Φιλαδέλφεια επί σειρά ετών.

Δεν ήθελε να λείψει και απ' αυτή τη μάχη των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών γι' αυτό το Κόμμα τον πρότεινε για υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο. Ομως ο ξαφνικός θάνατός του, του στέρησε αυτή τη δυνατότητα.

Η κηδεία του γίνεται σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2006, στις 6.30 μ.μ. από το Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

Στη μνήμη του η Αχτιδική Επιτροπή της Βορειοδυτικής Αχτίδας της ΚΟΑ προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ. Επίσης οι σύντροφοί του από τις ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ