Κυριακή 24 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα γήπεδα της κερδοσκοπίας

Αν υπήρχαν ακόμη κάποιοι φίλαθλοι που πίστευαν ότι οι ...«αγνοί» μεγαλοϊδιοκτήτες των ΠΑΕ πασχίζουν να φτιάξουν νέα γήπεδα για να εξυπηρετήσουν τον... αθλητισμό κι όχι τα καθαρά δικά τους επιχειρηματικά συμφέροντα, η «κόντρα» που ξέσπασε μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Λάρισας κ. Πηλαδάκη και του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά έρχεται να τους διαψεύσει παταγωδώς.

Ορίστε τι αποκαλύπτει ανακοίνωση του ΥΠΕΧΩΔΕ για το θέμα: «Ο Παναθηναϊκός για αθλητικές εγκαταστάσεις 34.450 τ.μ. με γήπεδο 40.000 θέσεων έχει πάρει εμπορικές χρήσεις 9.275 τ.μ. Ο Ολυμπιακός για αθλητικές εγκαταστάσεις 25.100 τ.μ. με γήπεδο 35.000 θέσεων έχει πάρει εμπορικές χρήσεις 6.770 τ.μ. Η ΑΕΛ για αθλητικές εγκαταστάσεις 19.588 τ.μ. με γήπεδο 20.000 θέσεων ζητάει εμπορικές χρήσεις 11.000 τ.μ.! (Και αρχικά μάλιστα ζητούσε ...16.792 τ.μ.!)».

Ολοι αυτοί οι μεγαλοσχήμονες «επαγγελματίες του ποδοσφαίρου», δηλαδή, σε αγαστή σύμπνοια με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ (για τον Ολυμπιακό) και της ΝΔ (για ΠΑΟ, Λάρισα και σε λίγο και ΑΕΚ), που «κόβουν και ράβουν» τα σχετικά νομοθετήματα στα μέτρα τους, ένα έχουν στο μυαλό τους: Πώς θα εμπορευτούν, παίρνοντας από τις κυβερνήσεις τζάμπα γη, καλύτερα τα αισθήματα των φιλάθλων, κερδοσκοπώντας ασύστολα στην πλάτη τους...


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org