Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ας αλλάξει πλευρό

Βγήκε χτες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Ν. Αθανασάκης και υποτιμώντας τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, δήλωσε: «Είδα να συνεχίζεται η προσπάθεια από την πλευρά της ηγεσίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, κάθε φορά που έχει να κάνει κάποια κριτική στη Νέα Δημοκρατία, να αισθάνεται την ανάγκη να κάνει και ισοδύναμη κριτική στο ΠΑΣΟΚ. Χθες έφτασε να αποδώσει διάφορους χαρακτηρισμούς στο ΠΑΣΟΚ, τους οποίους δεν έχω κανένα λόγο να επαναλάβω, γιατί δεν ισχύουν άλλωστε. Αλλά αναρωτιέμαι, αν με τέτοιου είδους δηλώσεις της, η ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, δε φοβάται ότι θα ενισχύσει εκείνες τις εντυπώσεις και εκείνες τις απόψεις που λένε ότι, αυτού του είδους οι δηλώσεις αντικειμενικά λειτουργούν σαν "μαξιλάρι" για την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας».

Ο Ν. Αθανασάκης βγήκε να ζητήσει από το ΚΚΕ να ξεχάσει ότι το ΠΑΣΟΚ εφάρμοσε μια σκληρή αντιλαϊκή πολιτική προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου και σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, την οποία χωρίς ουδεμία παρέκκλιση συνεχίζει σήμερα η ΝΔ. Με θράσος, δηλαδή, ζήτησε από το ΚΚΕ να «αθωώσει» την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και να συμμετέχει στην παραπλάνηση του ελληνικού λαού.

Προτείνουμε στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, να αλλάξει πλευρό, στο συμπολιτευόμενο «μαξιλάρι» που μοιράζονται οι εκπρόσωποι του δικομματισμού, γιατί το ΚΚΕ δεν πρόκειται να γίνει συμμέτοχο στο παιχνίδι της συγκάλυψης της στρατηγικής «γαλαζοπράσινης» σύμπλευσης σε βάρος των λαϊκών δικαιωμάτων...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ