Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα σακούλια του Αβραμόπουλου

Την ηθική και οικονομική ενίσχυση του «κοινωνικού εθελοντισμού» για την ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας, υποσχέθηκε χτες ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, υποδεχόμενος στο υπουργείο τη Φλόγα της 4ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών.

Οι εθελοντές αιμοδότες υπογράμμισαν απ' τη μεριά τους ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να γίνει η χώρα μας αυτάρκης από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα και συμβολικά έδωσαν στον Δημήτρη Αβραμόπουλο και στον υφυπουργό Υγείας Γιώργο Κωνσταντόπουλο δυο σάκους, προσδοκώντας να τους επιστραφούν γεμάτοι με τις ενισχύσεις που υποσχέθηκαν οι υπουργοί.

Δεν ξέρουμε τι θα λάβουν οι εθελοντές αιμοδότες για το πολύτιμο πράγματι έργο που επιτελούν. Η στήλη απλώς θυμίζει τη γνωστή λαϊκή ρήση: «Οπου ακούς πολλά κεράσια πάρε μικρό καλάθι».

Τέλος, σημειώνει ότι η πορεία της Φλόγας ξεκίνησε στις 17.8.2006 από την Τερπνή Σερρών και θα καταλήξει στο τέλος της εβδομάδας στην Ηπειρο - όπου θα παραβρίσκεται ο υπουργός Υγείας και τότε θα φανεί τι θα φέρνει στο... σακούλι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ