Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Της αυθαιρεσίας το... μποτιλιάρισμα

Εγραφε προ ημερών η στήλη για τη νέα τσιμεντοποίηση που γίνεται τούτες τις μέρες στην πλατεία Γαρδένιας στου Ζωγράφου, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η επιχείρηση που πρόκειται να εγκατασταθεί εκεί και θα αναλάβει εργολαβικά την εκμετάλλευση του χώρου.

Εκείνο που δε γράψαμε είναι ότι το σχέδιο διευκόλυνσης της επιχείρησης, προέβλεπε και την κατάργηση της οδού 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας, δρόμος που χρησίμευε για την κάθοδο των λεωφορείων και άλλων τροχοφόρων από το Νέο Τέρμα, προς την κεντρική λεωφόρο του Ζωγράφου.

Ε, λοιπόν, τις επιπτώσεις από τη νέα αυθαιρεσία της δημοτικής αρχής, οι Ζωγραφιώτες άρχισαν να τις γεύονται ευθύς μόλις επέστρεψαν από τις άδειές τους. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έγιναν λόγω της κατάργησης της οδού 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας και τα νέα φανάρια που τοποθετήθηκαν, έχουν οδηγήσει στο συνεχές μποτιλιάρισμα της λεωφόρου Παπάγου, όπου σχεδόν ολόκληρη τη μέρα γίνεται το αδιαχώρητο. Σκέψου ν' αρχίσουν τα σχολεία και τα φροντιστήρια και τα καθημερινά, πολλαπλά, πήγαινε - έλα των κατοίκων...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ