Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
32ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ
Σε κάθε πόλη το μήνυμα της «ανυπόταχτης επιλογής»

Στη μάχη του εισιτηρίου, της διαμόρφωσης του χώρου και της προπαγάνδας έχουν ριχτεί οι οργανώσεις της ΚΝΕ μπροστά στην κορύφωση των εκδηλώσεων του 32ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», προκειμένου να φτάσει σε κάθε νέο το μήνυμα «Ανυπόταχτη επιλογή, με το ΚΚΕ για την ανατροπή».

Στην Αθήνα, το μεγάλο ραντεβού της νεολαίας είναι στις 13, 14, 15 και 16 Σεπτέμβρη στην Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια και στη Θεσσαλονίκη είναι στις 14, 15 και 16 Σεπτέμβρη, στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Μέχρι τότε, όμως, το Φεστιβάλ κορυφώνεται σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα:

Αύριο Παρασκευή

ΧΑΛΚΙΔΑ, στις 8 μ.μ., στην παραλία (μνημείο Αντίστασης). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ, στις 9 μ.μ., στην «Κρύα», θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία.

ΣΠΑΡΤΗ, στις 9 μ.μ., στο πάρκο του ΟΤΕ. Θα μιλήσει ο Μάκης Κουμπούνης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ και θα γίνει επίσης συζήτηση για τα θέματα της Παιδείας με εκπαιδευτικούς κ.ά.

Αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη

ΠΑΤΡΑ, στις 7.30 μ.μ., στο Κάστρο. Την πρώτη μέρα θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και το ιδιαίτερα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα κλείσει με συναυλία του Πάνου Κατσιμίχα και του Μάνου Ξυδού. Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Θόδωρος Τζιατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων συναυλία των «Raining Pleasure» και λαϊκό γλέντι με τον Αγάθωνα.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ, στις 8.30 μ.μ., στο πάρκο Λιθαρίτσια. Την πρώτη μέρα θα γίνει συζήτηση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τους: Τάκη Τσίγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Ιωαννιτών, Χρήστο Μεντή, μέλος της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ - υποψήφιο νομάρχη και τον Νεκτάριο Τριάντη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΧΑΝΙΑ, στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου. Την πρώτη μέρα θα γίνει συζήτηση με μαζικούς φορείς για το πρόβλημα των ναρκωτικών. Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής του Κόμματος. Στις εκδηλώσεις θα παραβρεθεί ο Κουβανός πρέσβης και ο γιος του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, Καμίλο.

ΚΕΡΚΥΡΑ, στην πάνω πλατεία. Την πρώτη μέρα θα μιλήσει ο Φάνης Παρής, μέλος του Γραφείου ΚΣ της ΚΝΕ και τη δεύτερη μέρα θα γίνει συζήτηση για τις τοπικές εκλογές.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ, στις 7 μ.μ., στο Κάστρο. Τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα χαιρετίσουν ο Βαγγέλης Παλαιολόγος, υποψήφιος νομάρχης με τη ΝΑΣ και ο Στρατής Κόρακας, υποψήφιος δήμαρχος με τη ΔΑΣ. Ακόμα, θα δώσει συναυλία ο Λάκης Παπαδόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ, στο Πάρκο του Λιμενικιού, στις 8.30 μ.μ. Την πρώτη μέρα θα μιλήσει ο Βασίλης Μεταξάς, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Τη δεύτερη μέρα θα γίνει συζήτηση για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή με τους: Τζαβάρα Δημήτρη, υποψήφιο νομάρχη με τη ΝΑΣ και ο Ισμάτ Σάμπρι, επιτετραμμένο της παλαιστινιακής πρεσβείας.

Σάββατο 9 Σεπτέμβρη

ΝΑΥΠΛΙΟ, στην παραλία στο Φάρο, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης Θεοδοσίου Γιώργος και ο υποψήφιος δήμαρχος Βασιλείου Αντρέας.

Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Σεπτέμβρη

ΛΑΜΙΑ, στην πλατεία παλιού Δημαρχείου (Καράβι). Το Σάββατο στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, στο Αθλητικό Πάρκο. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Γ. Κορίτσας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και την Κυριακή ο Β. Μπούτας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος νομάρχης Καρδίτσας, ενώ χαιρετισμό θ' απευθύνει ο δήμαρχος Καρδίτσας και εκ νέου υποψήφιος Χρ. Τέγος.

ΤΡΙΚΑΛΑ, στο Πάρκο Ματσόπουλου. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Δ. Δήμας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και την Κυριακή ο Γ. Καΐκης, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Τρικάλων.

ΡΕΘΥΜΝΟ, στο Δημοτικό Κήπο. Την πρώτη μέρα θα γίνει συζήτηση για την Παιδεία. Τη δεύτερη μέρα θα χαιρετίσει ο Κουβανός πρέσβης στην Ελλάδα (θα παραβρεθεί επίσης ο γιος του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, Καμίλο) και θα μιλήσει ο Νίκος Μανουσάκης, υποψήφιος νομάρχης με τη ΝΑΣ.

Κυριακή 10 Σεπτέμβρη

ΚΑΣΤΟΡΙΑ, στις 8 μ.μ., στο Πάρκο απέναντι από το Δημαρχείο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ