Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
Θερμή υποδοχή

Με μια θερμή υποδοχή εκφράστηκε το «ευχαριστώ», αναγνωρίσιμων και μη, κατά την επιστροφή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. Παρά το προχωρημένο της ώρας, δεκάδες φίλαθλοι περίμεναν - έξω από το αεροδρόμιο - το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή και πανηγύρισαν για αρκετή ώρα με τα μέλη της. Ο Π. Γιαννάκης, οι συνεργάτες του και οι παίχτες, μέσα από το λεωφορείο, ευχαριστούσαν και χειροκροτούσαν τους φιλάθλους που το είχαν περικυκλώσει και τούμπαλιν.

Οι εγκάρδιες εκδηλώσεις των παρευρισκομένων, «συνόδευσαν» τους διεθνείς μέχρι την αίθουσα επισήμων, όπου πραγματοποιήθηκε μια λιτή τελετή υποδοχής. Την πολιτεία εκπροσώπησαν ο υπουργός Εσωτερικών, Πρ. Παυλόπουλος, και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Ορφανός.

Ο αρχηγός της ομάδας, Μιχ. Κακιούζης, αφού ευχαρίστησε άπαντες για την υποστήριξη και τις εκδηλώσεις τους, πρόσθεσε ότι αισθάνονται άβολα «αφού δεν έχουμε προλάβει να καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας. Δυστυχώς δε φέραμε το κύπελλο στην Ελλάδα, που ήταν και ο κρυφός μας πόθος. Από την πλευρά μας θέλουμε να υποσχεθούμε πως η σκληρή δουλιά θα συνεχιστεί και στις επόμενες διοργανώσεις».

Ο εκλέκτορας, Π. Γιαννάκης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ολοι βλέπουμε τα παιδιά μας σε αυτούς τους αθλητές ή το μέλλον των παιδιών μας. Είναι παιδιά με σπουδαίο χαρακτήρα, έχουν πίστη και θέληση και γι' αυτό ανταμείβονται με επιτυχίες. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν οι παίκτες της Εθνικής τα πράγματα είναι εντυπωσιακός. Τα παιδιά διδάσκουν ήθος και διδάσκουν μπάσκετ. Το μπάσκετ δεν είναι μόνο σουτ και ντρίπλα, είναι και πάσα και άμυνα και ριμπάουντ. Αυτό είναι ένα μήνυμα στην κοινωνία, που κυριαρχεί ο ατομισμός».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ