Τρίτη 29 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Η Κοκκινιά ψηφίζει Μπενετάτο!

Ο φτηνός προβοκατοράκος έφτασε στο σημείο να ψηφοθηρεί διακινώντας φωτοκόπιες από προ 16ετίας (!) δημοσιεύματα του «Ρ». Από την εποχή που ήταν ακόμα στο ΚΚΕ, πριν «ανανήψει» μαζί με όσους ήθελαν τη διάλυση του Κόμματος, πριν πάει με το ΣΥΝ και βρει στοργή στις αγκάλες του ΠΑΣΟΚ, πριν δηλαδή «λακίσει», πριν τον ξεβράσει το κίνημα (όπως και τόσους άλλους του είδους του) και πάει εκεί που βρίσκεται σήμερα, εκεί που οι προβοκάτορες γίνονται ανεκτοί, πολύ μακριά δηλαδή από το ΚΚΕ.

Για το Στέλιο Λογοθέτη ο λόγος, που είχε το θράσος, για να εξαπατήσει το λαό της Κοκκινιάς ενόψει των εκλογών, να μοιράζει φωτοτυπίες από δημοσιεύματα του «Ρ» του 1990, μπας και κρύψει τον μετέπειτα «βίο και πολιτεία» του, μπας και πλαγιοκοπήσει τον συνδυασμό του σημερινού δημάρχου, του συνεπή αγωνιστή και κομμουνιστή Στέλιου Μπενετάτου.

*

Αλλά, ο Στ. Λογοθέτης καλώς έχει τόση εμπιστοσύνη στα δημοσιεύματα του «Ρ». Γιατί υπάρχουν και κείνα τα δημοσιεύματα (πλήθος) που δείχνουν τον ρόλο του αφότου απομακρύνθηκε (κοντά δυο δεκαετίες τώρα) από το ΚΚΕ, που δείχνουν δηλαδή τον πραγματικό, τον σημερινό του ρόλο.

Δημοσιεύματα για τα «έργα και ημέρες» του Λογοθέτη, όπως:

*

  • Οταν ως δήμαρχος Πειραιά έδινε εντολές «Κατεβάστε τα πανό του ΚΚΕ!» («Ρ», 21/5/1994).
  • Οταν αναδεικνυόταν σε πρωταγωνιστή της «ΑντιΚΚΕ υστερίας» και «Πρωτεργάτης της επιχείρησης φίμωσης του ΚΚΕ στον Πειραιά» («Ρ», 24/5/1994).
  • Οταν οι αποφάσεις του ως δημάρχου για καταστροφικό δανεισμό «Πέρασαν θηλιά στο λαιμό του δήμου» του Πειραιά («Ρ», 26/7/1995).
  • Οταν «Η αδιαλλαξία του» έβγαζε τους εργαζόμενους στο δρόμο των απεργιών και «η επιμονή του Στ. Λογοθέτη στο ξεπούλημα του ελέγχου της στάθμευσης στους ιδιώτες» τον αναδείκνυε ως εκπρόσωπο της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων («Ρ», 13/3/1996).
  • Οταν ως δήμαρχος του Πειραιά έφτανε να «Βάζει χέρι και στον κήπο της Τερψιθέας» καθώς ««πιστός στην πολιτική των πελατειακών σχέσεων, του ρουσφετιού, της ιδιωτικοποίησης και της αυθαιρεσίας, έδωσε παράνομα άδεια εγκατάστασης» επιχειρηματικών συμφερόντων σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης και «αφού υπερχρέωσε το δήμο λειτουργώντας με αδιαφάνεια και κακοδιαχείριση (...) τώρα ξεπουλάει και το ελάχιστο πράσινο δίνοντάς το στον ιδιώτη για εκμετάλλευση» («Ρ», 22/1/1997).
  • Οταν επέβαλε «Νέο σκληρό χαράτσι στους δημότες» του Πειραιά «με πραξικοπηματικό και παράνομο τρόπο» («Ρ», 1/4/1997).
  • Οπως όταν «Βρήκε, στα σκουπίδια, πρόφαση για να φέρει εργολάβο» και «για να βάλει στο χώρο της καθαριότητας τους ιδιώτες» («Ρ», 24/12/1997).
  • Οταν ο «Φορομπηχτικός προϋπολογισμός» του Δήμου Πειραιά έφερε την υπογραφή του («Ρ», 7/3/1998).
  • Οταν «Ξεχείλισε η οργή!» των συμβασιούχων του Δήμου Πειραιά «για τον εμπαιγμό που υφίστανται, τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τον δήμαρχο Πειραιά Στέλιο Λογοθέτη» («Ρ», 11/8/1998).
  • Οταν, επί μαθητικών κινητοποιήσεων, επιδείκνυε τη «Θλιβερή κατάντια» του, επιτιθόταν στους αγώνες των μαθητών και «ζήτησε καταδίκη των μαθητών από το Δημοτικό Συμβούλιο» («Ρ», 11/12/1999).

*

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα «κατορθώματα» του Λογοθέτη από όταν έπαψε να έχει σχέση με το ΚΚΕ. Μερικά. Γιατί είναι πολλά τα «κατορθώματά του». Πάρα πολλά. Και για κάθε ένα από αυτά υπάρχει και αντίστοιχο δημοσίευμα στο «Ρ»...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ