Τρίτη 15 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
Συλλαλητήριο την Τρίτη 22 Αυγούστου

Νέο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο διοργανώνεται στην Αθήνα, την Τρίτη 22 Αυγούστου. Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης πήραν το ΠΑΜΕ και η ΕΕΔΥΕ.

Σε ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Πέρασε σχεδόν ένας μήνας που ο λιβανέζικος λαός ηρωικά, αποφασιστικά και αποτελεσματικά συνεχίζει να αντιστέκεται στη βάρβαρη στρατιωτική επιδρομή του Ισραήλ. Μια επιδρομή που στηρίζουν ξεκάθαρα οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές.

Το ΠΑΜΕ εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του και την απαίτησή του να σταματήσει αυτός ο πόλεμος οργανώνει την Τρίτη 22 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα συλλαλητήριο στο Πολεμικό Μουσείο. Θα ακολουθήσει πορεία προς την Αμερικάνικη και την Ισραηλινή Πρεσβεία».

Η ΕΕΔΥΕ

Η Γραμματεία της ΕΕΔΥΕ καλεί τις Επιτροπές Ειρήνης του Λεκανοπεδίου να πάρουν μαζικά μέρος στην κινητοποίηση, που θα γίνει την Τρίτη 22 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς την αμερικάνικη και την ισραηλινή πρεσβεία, για να απαιτήσουν να σταματήσει το ιμπεριαλιστικό έγκλημα του Ισραήλ και των στηριγμάτων του (ΗΠΑ, ΕΕ) κατά των λαών της Παλαιστίνης και του Λιβάνου.

Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν επίσης η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» και η «Συμπαράταξη για την Αθήνα».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ