Παρασκευή 4 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΙΕΘΝΗ
Νέες κινητοποιήσεις

Στη Ρόδο συγκέντρωση διοργανώνουν σήμερα, Παρασκευή 4 Αυγούστου, έξω από το καζίνο, η Ροδιακή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», η «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση».

Εκδήλωση συμπαράστασης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κυκλάδων την Κυριακή 6 του Αυγούστου στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Μιαούλη (Δημαρχείου) της Ερμούπολης.

Με ανακοινώσεις τους καταδικάζουν τη βάρβαρη εισβολή του Ισραήλ και καλούν σε λαϊκή κινητοποίηση, για να σταματήσει το έγκλημα, πολλοί φορείς. Συγκεκριμένα, ανακοινώσεις εξέδωσαν χτες ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Βύρωνα, το ΚΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δεσκάτης εξέδωσε ψήφισμα κατά πλειοψηφία που καταδικάζει «την εγκληματική επιδρομή του Ισραήλ για την υλοποίηση των σχεδίων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για "Νέα Μέση Ανατολή"» και καλεί «να μη σταλούν ελληνικά στρατεύματα στο Λίβανο».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ