Πέμπτη 3 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΘΕΑΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ

ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

«ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΡ. ΜΑΕ: 20060/01ΑΤ/Β/89/1061

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, καλούνται οι Μέτοχοι της Εταιρείας σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση την 31η Αυγούστου 2006 ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.00 στα γραφεία της Εταιρείας στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας αρ. 40, 2ος όροφος) προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών κατ' ελάχιστο ποσό διακοσίων εξήντα χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα της μείωσης των ιδίων κεφαλαίων της εταιρείας κάτω από το 1/10 του μετοχικού κεφαλαίου.

2. Παροχή εγγυήσεως από τους μετόχους προς τις Τράπεζες για την κάλυψη του δανεισμού.

Μέτοχοι οι οποίοι επιθυμούν να μετάσχουν στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο της Εταιρείας, ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε των ευρισκόμενων στην Ελλάδα Ανωνύμων Τραπεζικών Εταιρειών ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στο εξωτερικό, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης.

Μέσα στην ίδια πενθήμερη προθεσμία οι Μέτοχοι πρέπει να καταθέσουν στο Ταμείο της Εταιρείας τις αποδείξεις κατάθεσης των μετοχών τους και τα έγγραφα πληρεξουσιότητας.

Αθήνα, 21 Ιουλίου 2006

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ