Τρίτη 18 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ για το Ισραήλ και τους συμμάχους του

Σήμερα προσυγκέντρωση στο Πολεμικό Μουσείο στις 7 μ.μ. και πορεία στην αμερικάνικη και την ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα. Εκδηλώσεις, επίσης, σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά

  • Τηλεφωνική συνομιλία είχε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, με τον ΓΓ του Λιβανέζικου ΚΚ, Χαλέντ Χαντάτα, εκφράζοντας τη διεθνιστική αλληλεγγύη και συμπαράσταση του ΚΚΕ προς το δοκιμαζόμενο λιβανέζικο λαό από την ισραηλινή βαρβαρότητα. Το ΚΚΕ βρίσκεται σε ετοιμότητα να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στο λιβανέζικο λαό, και με επίσκεψη αντιπροσωπείας του στο Λίβανο.
  • Πολυμελής αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που δραστηριοποιούνται στο μαζικό κίνημα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναχωρούν την Πέμπτη 20 Ιούλη για την Παλαιστίνη, για να εκφράσουν αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό και τους λαούς της περιοχής.
  • Εκδηλώσεις αλληλεγγύης πραγματοποιούνται σήμερα: Στην ΑΘΗΝΑ προσυγκέντρωση στο Πολεμικό Μουσείο, στις 7 μ.μ., και πορεία στην αμερικάνικη και την ισραηλινή πρεσβεία. Στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, στις 8 μ.μ., από το Αγαλμα του Βενιζέλου. Ακόμα, στο Ηράκλειο Κρήτης, στα Χανιά, στη Χαλκίδα, στο Βόλο και σε πολλές ακόμα πόλεις τις επόμενες μέρες.

ΣΕΛ.  3,    11,    12

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ