Τρίτη 11 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».
Στους αγώνες η ελπίδα

Οι πρώτοι 42 υποψήφιοι του συνδυασμού παρουσιάστηκαν χτες σε εκδήλωση, στην οποία χαιρέτισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

Η ελπίδα και η αποφασιστικότητα να βγουν τα εργατικά και λαϊκά στρώματα του Πειραιά μπροστά, να διεκδικήσουν αγωνιστικά την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους, αλλά και να βάλουν τα θεμέλια για τη συνολική αντεπίθεση στην αντιλαϊκή, αντεργατική πολιτική του κεφαλαίου και των πολιτικών του εκπροσώπων, σηματοδοτείται μέσα και από τη σύνθεση των 42 πρώτων ονομάτων του ψηφοδελτίου, που παρουσίασε χτες η δημοτική Κίνηση «Πειραιάς - Αναγέννηση».

Η παρουσίαση, στην οποία παραβρέθηκε και μίλησε και η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η οποία εξελίχθηκε σε μαζική εκδήλωση, καθώς η αίθουσα είχε γεμίσει ασφυκτικά.

Εγγύηση για το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο αποτελούν και οι δυνάμεις που το στηρίζουν: το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών. Οι 42 πρώτοι υποψήφιοι που αποτελούν τον κορμό του ψηφοδελτίου είναι άνθρωποι του μόχθου, της επιστήμης, του πολιτισμού, νεολαίοι, γυναίκες, άνθρωποι δοκιμασμένοι στο μετερίζι των αγώνων των εργαζομένων, του λαϊκού κινήματος.

Πρώτη στο βήμα της εκδήλωσης ανέβηκε η υποψήφια δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του αγωνιστικού ψηφοδελτίου, Ελπίδα Παντελάκη, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Κώστας Τζατζάνης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υποψήφιος νομάρχης Πειραιά με το ψηφοδέλτιο της ΝΑΣ Γιάννης Μανουσογιαννάκης και υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νίκαιας Στέλιος Μπενετάτος (και σημερινός δήμαρχος), Κερατσινίου Δημήτρης Μουρίκης, Δραπετσώνας Νίκος Μπεάζογλου, Κορυδαλλού Απόστολος Συρίγος, Περάματος Γιάννης Πατσιλινάκος, Ρέντη Παναγιώτης Γιαννακόπουλος και Σαλαμίνας Βασίλης Λεμπέσης. Επίσης, η βουλευτής του ΚΚΕ Βέρα Νικολαΐδου, ο γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ Ν. Σοφιανός, ο Χαράλαμπος Δεληνταδάκης από το ΔΗΚΚΙ, η Μαρία Ζευγώλη από την Κομμουνιστική Ανανέωση, ο Στ. Νικολαΐδης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φρεαττύδας, εκπρόσωποι από όλα τα σωματεία της Ζώνης, την ΠΕΜΕΝ, τον ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, το σωματείο Ιματισμού - Δέρματος, το Σύλλογο Γυναικών Αγ. Σοφίας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης, του ΣΕΠΑ και της ΠΕΑΕΑ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ