Τρίτη 11 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις

Σήμερα Τρίτη 11 Ιούλη:

- Ο Γιώργος Μαυρίκος, επικεφαλής της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» και υποψήφιος πρόεδρος της διευρυμένης Νομαρχίας Αθηνών - Πειραιώς, θα περιοδεύσει στις 10 το πρωί, στο εργοστάσιο της ΠΥΡΚΑΛ, στον Υμηττό.

- Ο Θεόδωρος Κούτρας, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ, στο Ελληνικό, στις 9.30 το πρωί.

- Συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Ενότητας Νίκαιας» και της ΝΑΣ, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας, με θέμα «Οι γυναίκες και τα προβλήματά τους μπροστά στις Τοπικές Εκλογές». Θα μιλήσουν ο Στέλιος Μπενετάτος δήμαρχος Νίκαιας και η Κάτια Κρόκου υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ.

- Σε συγκέντρωση γυναικών, στις 8 μ.μ, στο «Φρούριο», στη Λάρισα, θα μιλήσουν ο Μπάμπης Μπακούλας, υποψήφιος νομάρχης με τη «Νομαρχιακή Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία» και ο Αγις Παπαστεργίου, υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων με τη «Δημοτική Συνεργασία».

- Η διακήρυξη αρχών και οι βασικοί άξονες του προγράμματος της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Τυρνάβου», με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Κιτσίδη, θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση του συνδυασμού, στις 9 μ.μ., στο Κινηματοθέατρο «Μαξίμ», στον Τύρναβο.

- Περιοδεία στη λαϊκή αγορά της Βέροιας, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Χρήστος Τρεμπελής, μαζί με κλιμάκιο υποψηφίων νομαρχιακών συμβούλων. Στη 1.30 το μεσημέρι, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Βέροιας.

Αύριο, Τετάρτη 12 Ιούλη

- Ο Παναγιώτης Σοφός, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, θα παρουσιάσει την Εκλογική Διακήρυξη της «Πρωτοβουλίας Αγωνιστικής Συμπαράταξης Περιστερίου» και τους υποψήφιους του Συνδυασμού, στις 8 μ.μ., στο ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1).

- Η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» Αγ. Δημητρίου καλεί σε συγκέντρωση στην κεντρική είσοδο «Ασυρμάτου», στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου.

- Ο Μπάμπης Βορτελίνος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στο ΜΕΤΡΟ (αμαξοστάσιο Σεπόλια), στις 10 το πρωί.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org