Παρασκευή 23 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αγωνιστική στάση ζωής ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Η ΝΑΣ Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τον υποψήφιο Νομάρχη Γιάννη Ζιώγα, τη Δευτέρα 26 Ιούνη, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών, θα προχωρήσει σε μαζική εξόρμηση ενημέρωσης και συζήτησης με το λαό της Θεσσαλονίκης και ειδικά τη νεολαία, στο χώρο της Καμάρας, στις 7.30 μ.μ.

Σε ανακοίνωσή της για το θέμα, η ΝΑΣ σημειώνει πως «το πρόβλημα έχει αιτίες και υπαίτιους. Η ναρκομανία δεν υπήρχε πάντα, αποτελεί πρόβλημα που είναι συνυφασμένο με την κοινωνία που ζούμε, την κοινωνία που κουμάντο κάνουν οι λίγοι, με σκοπό να πολλαπλασιάζουν τα κέρδη τους σε βάρος των πολλών, την κοινωνία που διαρκώς αυξάνεται η οικονομική και πολιτιστική φτώχεια».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι, σε σχέση με την υποβάθμιση της Παιδείας, την αύξηση της ανεργίας και της φτώχειας, το μαρασμό της υπαίθρου, την ανυπαρξία πραγματικής πολιτιστικής δραστηριότητας και αθλητικών υποδομών, υπογραμμίζει πως «όλα τα παραπάνω φέρουν τη σφραγίδα της πολιτικής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κυβερνούν χρόνια τώρα» και καταλήγοντας, τονίζει: «Εμπρός όλοι μαζί για τη δημιουργία ενός κοινωνικού μετώπου που θα παλεύει ενάντια στις αιτίες που οδηγούν στα ναρκωτικά. Προβάλλουμε την αγωνιστική στάση ζωής, με οράματα και αξίες, ενάντια σε ΟΛΑ τα ναρκωτικά. Θέλουμε δημάρχους - νομάρχες αγωνιστές, όχι διαχειριστές και δήθεν σωτήρες που καθημερινά βάζουν πλάτες στην κυρίαρχη πολιτική».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ