Παρασκευή 23 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις

- Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά, θα περιοδεύσει στην Αίγινα (Κέντρο Υγείας, υπηρεσίες του ΙΚΑ και διοίκηση, ΔΟΥ, ΔΕΗ, υπάλληλοι του δήμου). Στις 7 μ.μ., θα παραβρεθεί σε συγκέντρωση εργατών του δήμου. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο λιμάνι που διοργανώνουν η ΝΑΣ και η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Αίγινας» για την ακτοπλοΐα.

- Η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, μαζί με την Αλεξάνδρα Μπαλλού, υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλο της ΝΑΣ, θα περιοδεύσουν σε τράπεζες από τις 10 π.μ. και από τις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσουν σε καταστήματα στη Φρεαττύδα.

- Ο Σπύρος Χαλβατζής, επικεφαλής της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, θα περιοδεύσει στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος στις 10 π.μ. και θα συναντηθεί με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντρέα Κόη. Στη συνέχεια, στη 1 μ.μ., θα περιοδεύσει στην Περιφερειακή Διοίκηση Αθηνών.

- Η Ελένη Παπαδοπούλου, νομαρχιακή σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στα Κύθηρα.

- Η Σοφία Ντούρου, υποψήφια νομάρχης Εύβοιας, θα περιοδεύσει σε εργοστάσια του Αλιβερίου και συγκεκριμένα στη ΒΙΔΟΜΕΤ, στις 10.30 π.μ. και στις 11 π.μ. στη ΒΙΟΜΕΚ θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

- Ο Χρ. Τρεμπελής, υποψήφιος νομάρχης Ημαθίας, και ο Α. Φίλης, υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, θα περιοδεύσουν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας, στις 9.30 π.μ. Στις 11 π.μ. ο Χρ. Τρεμπελής και ο Γ. Ορφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας με τη ΔΑΣΥ, θα περιοδεύσουν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας.

- O Κώστας Χαλίτσιος, υποψήφιος νομάρχης Κιλκίς, θα περιοδεύσει, στις 8 μ.μ., στο Ελευθεροχώρι και στις 9 μ.μ., στο Χέρσο.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org