Τζιν Σουίζλ
Ρίχνουμε κατευθείαν στο ποτήρι: 1/4 Χυμό λεμονιού, λίγη ζάχαρη και πάγο τριμμένο. Τα ανακατεύουμε με ένα μακρύ κουταλάκι και προσθέτουμε 3/4 τζιν και λίγη αγκοστούρα. Επειτα γεμίζουμε το ποτήρι με σόδα.
Γκριν Σουίζλ
Ρίχνουμε κατευθείαν στο ποτήρι: 1/5 μέντα πράσινη, λίγη ζάχαρη, πάγο τριμμένο και σόδα. Τα ανακατεύουμε με το κουταλάκι - πάντα μακρύ - και προσθέτουμε 4/5 τζιν και λίγη αγκοστούρα. Το γεμίζουμε με σόδα.
Ρουμ Σουίζλ
Ρίχνουμε κατευθείαν στο ποτήρι: 1/4 χυμό λεμονιού, λίγη ζάχαρη, πάγο τριμμένο και σόδα. Ανακατεύετε με ένα μακρύ κουταλάκι και προσθέτετε 3/4 ρούμι και λίγη αγκοστούρα.
Το «σουίζλ» είναι ένα λονγκ ντρινκ, που ετοιμάζεται κατευθείαν στο ποτήρι και σερβίρεται με ένα μακρύ κουταλάκι που μας χρειάζεται για να ανακατεύουμε τα ποτά. Αντε, εις υγείαν...