Πέμπτη 22 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις κατά των ναρκωτικών

To Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) και τα τοπικά παραρτήματά του σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο του γιορτασμού της Παγκόσμιας Μέρας κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνουν στις 23 και 24 Ιούνη, με την ενεργό συμμετοχή τοπικών φορέων, το 1ο Αθλητικό και Πολιτιστικό Διήμερο.

Κορυφαίο αθλητικό γεγονός του διήμερου αποτελεί ο διάπλους Σαγιάδας - Κέρκυρας, όπου θα συμμετάσχουν κολυμβητές μεγάλων αποστάσεων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

  • Το Σάββατο 24 Ιούνη, στις 9 το βράδυ, θα γίνει η συναυλία του Συλλόγου Οικογένειας Θ. Π. «Παρέμβαση», στο θέατρο του Λυκαβηττού.
  • Τη Δευτέρα 26 Ιούνη στις 11.30 π.μ. η ομάδα της θεραπευτικής κοινότητας «Γέφυρα» διοργανώνει διάπλου από το Αντίρριο στο Ρίο.
  • Το Θεραπευτικό Πρόγραμμα «Παρέμβαση» διοργανώνει επίσης τη Δευτέρα τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στο χώρο της Εναλλακτικής Κοινότητας «Παρέμβαση» στην περιοχή της Ραφήνας, στις 6.30 μ.μ. Θα συμμετάσχουν οι τοπικές ομάδες των δήμων Ν. Μάκρης, Μαρκόπουλου και Αρτέμιδος, καθώς και η ομάδα της «Παρέμβασης». Στο ημίχρονό του θα πραγματοποιηθεί 15λεπτη επίδειξη από την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ανδρών 5Χ5.
  • Τη Δευτέρα 26 Ιούνη θα πραγματοποιηθούν πολύμορφες εκδηλώσεις των Μονάδων του ΟΚΑΝΑ σε όλη τη χώρα, καθώς και των κέντρων πρόληψης.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις διοργανώνει το Παράρτημα Χανίων του ΕΣΥΝ στις 25, 26 και 27 Ιουνίου στα Χανιά, για τη δημιουργία Μονάδας Στεγνού Θεραπευτικού Προγράμματος στο χώρο του ΘΨΠ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ