Πέμπτη 8 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Κάθε αυταπάτη πληρώνεται

«Οι Γάλλοι παίρνουν το κράτος στα σοβαρά. Τόσο πολύ, που το γράφουν πάντα με κεφαλαίο: Etat. Δεν είναι να απορεί κανείς, λοιπόν, που παθαίνουν ταραχή όταν βλέπουν στο κράτος τους σημάδια διάλυσης» (ο Ρ. Βρανάς στα «ΝΕΑ»).

Με το «δικαίωμα» του ιδιοκτήτη για τον οποίο δουλεύουν

«Με ποιο δικαίωμα, όμως, οι τηλερεπόρτερ ανακρίνουν και μάλιστα βασανιστικά μικρούς μαθητές και υποκαθιστούν τις νόμιμες αρχές; Με ποιους κανόνες λειτουργούν και στο όνομα ποιας ενημέρωσης κανιβαλίζουν;» (από το κύριο άρθρο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Το μόνο που μεγαλουργεί είναι το πουγκί των κεφαλαιοκρατών

«Η κυβέρνηση με την πολιτική που ακολουθεί για τη δημιουργία υποδομών και συγκεκριμένα με τις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα έχει ένα μεγάλο όπλο στα χέρια της, για να αλλάξει άρδην την εικόνα της χώρας μας. Η ιδιωτική πρωτοβουλία, σε συνεργασία με το δημόσιο τομέα, μπορούν να μεγαλουργήσουν και να καταστήσουν την Ελλάδα μια χώρα που θα σπάσει τα ρεκόρ στη δημιουργία μεγάλων έργων» (από το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

«Πες - πες», και ως ροζ, ο Γκαίμπελς βασιλεύει...

«Η ΚΝΕ αλλάζει γραμμή και αναγκάζεται όψιμα να συμπορευτεί με τις καταλήψεις για να μην απομονωθεί» (η εκτίμηση στην «ΑΥΓΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ