Πέμπτη 8 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
Κλιμακώνουμε με κάθε μορφή πάλης

Πλατύ κάλεσμα στους οικοδόμους όλης της χώρας να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες που αναπτύσσει το ΠΑΜΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση και να συμμετάσχουν μαζικά στις κατά τόπους συγκεντρώσεις στις 15 Ιούνη, απευθύνει η Ομοσπονδία Οικοδόμων με ανακοίνωσή της, στην οποία σημειώνει:

«

To κεφάλαιο και οι πολιτικοί του εκπρόσωποι έχουν εξαπολύσει την πιο σφοδρή και λυσσαλέα επίθεση ενάντια στην Κοινωνική Ασφάλιση. Η ΝΔ συνεχίζοντας το δικό της έργο και του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει πιο καίριο χτύπημα σε ό,τι έχει απομείνει από το ασφαλιστικό μας σύστημα. Στόχος τους, η κατάργηση των ΒΑΕ, της κατώτερης σύνταξης, των επικουρικών ταμείων, η υποβάθμιση της ιατροφαρμακευτικής - νοσοκομειακής περίθαλψης, η αύξηση των κερδών του κεφαλαίου.

Τα μέτρα στοχεύουν στην αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 65 ή 67 χρόνια, σε σύνταξη επαιτείας και παράλληλα οδηγούν τους εργαζόμενους στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες, που είναι κερδοφόρες για το κεφάλαιο.

Η Ομοσπονδία μας συνεχίζει με κάθε μορφή πάλης τον αγώνα ενάντια στις επιλογές της κυβέρνησης στο Ασφαλιστικό και τα άλλα μέτωπα της αντιλαϊκής της πολιτικής, μαζί με τους κλάδους και τα σωματεία που βρεθήκαμε στο ίδιο μετερίζι του αγώνα το προηγούμενο διάστημα, δίνουμε τη μάχη για Κοινωνική Ασφάλιση που να ανταποκρίνεται στις σημερινές σύγχρονες ανάγκες του εργαζόμενου» καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ