Σάββατο 3 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Το χειροκρότημα σε ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

«Με την επίτευξη διετούς εργασιακής ειρήνης εργαζόμενοι και εργοδότες σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα μπορούν να δώσουν τη μεγάλη μάχη για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την άνοδο της παραγωγικότητας, χωρίς άλλες συγκρούσεις» (οι πανηγυρισμοί στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

Ο λογαριασμός στους εργάτες

«Ολο και περισσότερα ξοδεύουν τα ελληνικά νοικοκυριά για προϊόντα και υπηρεσίες υγείας, ενώ όλο και μεγαλύτερο μέρος τους κατευθύνεται για νοσοκομειακή περίθαλψη σε ιδιωτικά νοσοκομεία. Κάθε μήνα οι δαπάνες υγείας για τα ελληνικά νοικοκυριά είναι (κατά μέσο όρο) 128,17 ευρώ» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

Το πουγκί στους κεφαλαιοκράτες

«Από την ανάλυση των δημοσίων εισπράξεων κατά κατηγορίες εσόδων προκύπτει ότι η χαμηλή απόδοση τους μήνες Απρίλιο και Μάιο προήλθε από τις πενιχρές εισπράξεις από τους φόρους στα νομικά πρόσωπα, δηλαδή στις ανώνυμες εταιρίες και στις ΕΠΕ» (ο Ν. Νικολάου στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

Το κούνημα ως κίνημα

«Ξένια Σόμπτσακ, 24 ετών "η πιο εκτυφλωτική προσωπικότητα της ρωσικής σόου μπίζνες", όπως χαρακτηρίζεται, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την ίδρυση ενός νέου κινήματος για τη νεολαία, με την ενδιαφέρουσα ονομασία "τα πάντα ελεύθερα". Η δεσποινίς Σόμπτσακ, που δε λείπει από κοσμικό πάρτι, που πρόσφατα φωτογραφήθηκε ημίγυμνη για ανδρικό περιοδικό και που παρουσιάζει στη ρωσική τηλεόραση ένα ριάλιτι σόου σαν το Big Brother, είπε ότι θέλει να μάθει στη ρωσική νεολαία "πώς να ζει ελεύθερη"» (η αναφορά στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Και το απολειφάδι που χαίρεται για λογαριασμό του ΣΕΒ

«Η ΓΣΕΕ απαντά στις συκοφαντίες του ΚΚΕ για το εργατικό ατύχημα» (ο τίτλος στην «ΑΥΓΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ