Παρασκευή 2 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις
Σήμερα, Παρασκευή 2 Ιούνη

- Ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος για την υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά, θα περιοδεύσει στις 10.30 π.μ., στους χώρους της χωματερής Ανω Λιοσίων.

- Ο Γιάννης Ζιώγας, υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης και μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟΘ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη ΔΕΗ (Παπαναστασίου), στις 7 μ.μ.

- Κλιμάκιο της ΝΑΣ Ηρακλείου και της «Αγωνιστικής Κίνησης Δημοτών Ηρακλείου» θα περιοδεύσει στο Ειδικό Επαγγελματικό Εργαστήριο Ηρακλείου, στις 9 το πρωί. Στη 1:30 μ.μ., το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στο Παιδικό Αναπτυξιακό Κέντρο Ηρακλείου, στην περιοχή Χρυσοβαλάντου.

- Ο Θ. Κυριακίδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟΘ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 10 π.μ., στο Χαλυβουργείο, στις 11 π.μ., στα Ελληνικά Πετρέλαια, στις 12 το μεσημέρι στο εργοστάσιο «ΚΑΡΤΟΝΠΑΚ» και στις 4 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Νεφέλη».

- Ο Α. Οργατζής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟΘ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 10.30 π.μ., στο ξενοδοχείο «Κουήν Ολγα» και στις 5 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ».

- Κλιμάκιο της ΝΑΣ Ανατολικής Αττικής θα περιοδεύσει σήμερα το πρωί, στο Κέντρο Υγείας και το ΙΚΑ Σπάτων.

- Η ΚΟ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημαρχείου Βασιλικών. Θα μιλήσει ο Αγγελος Τζέκης, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Ο Τάσος Χρονάς, υποψήφιος νομάρχης Φθιώτιδας με τη ΝΑΣ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι, στο ΤΕΙ Λαμίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ