Παρασκευή 26 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«Απαιτείται σχεδιασμός προς όφελος των εργαζομένων»

«Εχουμε ανάγκη από αξιόπιστη αστική συγκοινωνία που να εξυπηρετεί το λαό της Θεσσαλονίκης και όχι απλά να λέμε ότι έχουμε αστική συγκοινωνία. Χρειάζεται ο απαιτούμενος εξοπλισμός, προσωπικό που να καλύπτει τις ανάγκες, ασφαλές οδικό δίκτυο και ένας σχεδιασμός που να εξυπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου».

Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, χτες ο Αγάπιος Σαχίνης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ ΤΩΡΑ», κατά τη διάρκεια περιοδείας της παράταξης στα γραφεία του ΟΑΣΘ και στα αμαξοστάσια στο Φοίνικα και στη Σταυρούπολη. Ο Αγ. Σαχίνης μίλησε με εργαζόμενους στον Οργανισμό, συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους τεχνίτες των αμαξοστασίων και συζήτησε με συνδικαλιστές της Ενωσης Εργατοϋπαλλήλων Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης για τον ίδιο τον Οργανισμό.

Στη διάρκεια της συζήτησης δέχτηκε παράπονα των εργαζομένων στον Οργανισμό για τα ανταποδοτικά τέλη του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο Αγ. Σαχίνης σημείωσε σχετικά ότι η γαλαζοπράσινη πλειοψηφία του δήμου διαπνέεται από τη λογική της μετακύλησης του βάρους της οικονομικής στήριξης των υπηρεσιών στην πλάτη των πολιτών και την ίδια στιγμή ανατρέπει τις εργασιακές σχέσεις φέρνοντας σε ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο τον εργαζόμενο. Και τους κάλεσε να δώσουν αγωνιστική απάντηση στο σύνολο των προβλημάτων του δήμου και με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ