Τετάρτη 24 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΡΟΠΑΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Εκδήλωση για τα 60χρονα του ΔΣΕ

Σήμερα πραγματοποιείται ανάλογη εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Καλαμάτας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 60 χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), η Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και το Συμβούλιο Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για «το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου», την Κυριακή 28 Μάη 2006, ώρα 11 π.μ., στα Τρόπαια Αρκαδίας. Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και θα χαιρετίσει ο Λυκούργος Δημόπουλος, καθηγητής του Λαϊκού Γυμνασίου Τροπαίων και του Λαϊκού Διδασκαλείου Πελοποννήσου. Θα λειτουργήσει και έκθεση ιστορικού υλικού.

Για συμμετοχή στην εκδήλωση, για τα Τρόπαια Αρκαδίας, θα ξεκινήσουν πούλμαν, την Κυριακή το πρωί, από: ΑΧΑΪΑ: Πάτρα (Αγιος Ανδρέας), ώρα 7 π.μ. ΗΛΕΙΑ: Αμαλιάδα (πλ. Μπελογιάννη), ώρα 7.30 π.μ., Ζαχάρω (φανάρια), ώρα 7.30 π.μ., Πύργο (πλ. ΟΤΕ), ώρα 8 π.μ. ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Πύλο (πλατεία), ώρα 6.30 π.μ., Καλαμάτα (δημοτικό αναψυκτήριο), ώρα 7 π.μ. ΛΑΚΩΝΙΑ: Σπάρτη (Μουσείο), ώρα 7 π.μ. ΑΡΚΑΔΙΑ: Αστρος, ώρα 7 π.μ., Τρίπολη (πλ. Κολοκοτρώνη), ώρα 8 π.μ., Μεγαλόπολη, ώρα 8 π.μ. ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Ναύπλιο(πλ. ΟΤΕ), ώρα 7 π.μ., Αργος (λαϊκή), ώρα 7.30 π.μ. ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Κόρινθο (Περιβολάκια), ώρα 7 π.μ. και Ζάκυνθο (λιμάνι), ώρα 8 π.μ. Πούλμαν για την εκδήλωση βάζει και το Παράρτημα Περιστερίου του Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ, που θα ξεκινήσει, την Κυριακή 28 Μάη, από το Δημαρχείο Περιστερίου, ώρα 7 π.μ.

Σήμερα Τετάρτη 24 Μάη 2006 πραγματοποιείται, επίσης, εκδήλωση της ΚΟ Καλαμάτας μαζί με την ΚΝΕ, αφιερωμένη στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας και στα 60χρονα από την ίδρυσή του. Η εκδήλωση γίνεται στο Πανεπιστήμιο, ώρα 7.30 μ.μ. και θα περιλαμβάνει ομιλία, απαγγελία ποιημάτων, συναυλία από σπουδαστές των ΤΕΙ και προβολή ταινίας. Στο χώρο θα λειτουργήσει, επίσης, έκθεση βιβλίου, ενώ ήδη από τη Δευτέρα λειτουργεί έκθεση βιβλίου στο ΤΕΙ Καλαμάτας μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Η ΝΕ Μεσσηνίας καλεί το λαό και τη νεολαία της περιοχής να συμμετέχουν τόσο στην εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, όσο και, την Κυριακή 28 Μάη, στην παμπελοποννησιακή εκδήλωση στα Τρόπαια Αρκαδίας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ