Τετάρτη 24 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Ανακατατάξεις στον «Τηλέτυπο»

Και «ανοιχτά» πλέον εμφανίζεται ο Γ. Βαρδινογιάννης στην εταιρία «Τηλέτυπος» που συμμετέχει πλέον στο ΔΣ, ενώ ο Ομιλος Μπόμπολα (23.97%) και ο ΔΟΛ (21,76%) έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό της εταιρίας, ελέγχοντας τον «Τηλέτυπο» με συνολικό ποσοστό περίπου 46%.

Η εταιρία «Τηλέτυπος», στη χθεσινή τακτική γενική συνέλευση που πραγματοποίησε, αποφάσισε μεταξύ άλλων τη διεύρυνση του αριθμού των μελών του ΔΣ από έξι σε εννέα. Τα νέα μέλη είναι ο Γ. Βαρδινογιάννης, ο Φώτης Μπόμπολας και ο Σταύρος Ψυχάρης. Τα υπόλοιπα έξι μέλη που συμμετείχαν και θα συμμετέχουν στο ΔΣ είναι οι Ηλίας Τσίγκας διευθύνων σύμβουλος, ο Χ. Τεγόπουλος που μέχρι χτες ήταν πρόεδρος του «Τηλέτυπου», οι Χ. Λαμπράκης, Γ. Μπόμπολας, Γ. Προυσανίδης και Γ. Αϊδίνης. Το νέο ΔΣ θα εκλέξει τον πρόεδρο της εταιρίας. Ως γνωστόν, ο Χ. Τεγόπουλος έχει πουλήσει την πλειοψηφία των μετοχών του, διατηρώντας μόνο το 2,68% στη μετοχική σύνθεση της εταιρίας.

Στη γενική χθεσινή συνέλευση επίσης, αποφασίστηκε η έκδοση ομολογιακού δανείου μέχρι το ποσό των 30 εκατ. ευρώ, καθώς και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 3.123.750 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ