Τρίτη 23 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Σήμερα η πλατιά σύσκεψη

Για την κοινωνική ασφάλιση και το πρόγραμμα δράσης

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρουν τα ταξικά συνδικάτα για την Κοινωνική Ασφάλιση το επόμενο διάστημα, είναι το αντικείμενο της πλατιάς συνδικαλιστικής σύσκεψης που διοργανώνει σήμερα η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος) στις 7 μ.μ. Η παρουσία κάθε συνδικαλιστή είναι επιβεβλημένη.

Ηδη η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ αποφάσισε να κάνει την 15η Ιούνη μέρα πανελλαδικής δράσης με αιχμή την κοινωνική ασφάλιση, για να μην περάσουν τα νέα αντιασφαλιστικά σχέδια. Για να μην παγιδευτούν οι εργαζόμενοι στους προσχηματικούς διαλόγους που στήνει η κυβέρνηση της ΝΔ με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και τη συνεργασία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ. Για να προβληθούν τα αιτήματα των εργαζομένων για αύξηση των συντάξεων, μείωση του χρόνου ηλικίας συνταξιοδότησης, υπεράσπιση και επέκταση του θεσμού των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων κλπ..

Σ' αυτό το πλαίσιο η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ διοργανώνει την 1η Ιούνη εκδήλωση με θέμα «Κοινωνική Ασφάλιση και εργαζόμενη γυναίκα. Στόχοι πάλης του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος». Εκτιμώντας ότι τα ασφαλιστικά δικαιώματα των γυναικών (πρόωρες συντάξεις, δικαιώματα) έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο και βάλλονται πανταχόθεν, το ΠΑΜΕ καλεί τις εργαζόμενες, τις νέες, τις άνεργες και τις μετανάστριες να παλέψουν και να ισχυροποιήσουν το μέτωπο της διεκδίκησης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ