Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Ατζέντα» εκδηλώσεων των ΚΟ του ΚΚΕ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ζακύνθου του ΚΚΕ πραγματοποιεί σήμερα, Τετάρτη, συγκεντρώσεις στο Μέσο Γερακαριό και στον Αγ. Λάζαρο στο καφενείο του «Γρηγόρη».

  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Πετραλώνων - Θησείου του ΚΚΕ καλούν στη συζήτηση που διοργανώνουν, σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος (Κυδαντιδών 35 και Τρώων, Ανω Πετράλωνα) με θέμα: «Το ενιαίο δωδεκάχρονο, βασικό, υποχρεωτικό σχολείο».
  • Η Κομματική Οργάνωση Ταξιάρχη Κορυδαλλού του ΚΚΕ καλεί τους φίλους του Κόμματος να πάρουν μέρος σε σύσκεψη που διοργανώνει αύριο, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της, Ταξιαρχών 111, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τις εκλογές».
  • Η ΚΟ Ναυτεργατών του ΚΚΕ καλεί στη σύσκεψη που πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη, στις 10 π.μ., με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Η σύσκεψη θα γίνει στο κτίριο της ΚΟ Πειραιά του ΚΚΕ, στην πλατεία Κοραή.
  • Η Κομματική Οργάνωση Γούβας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης, την Παρασκευή, 17/12, στις 10 μ.μ., στο κέντρο «Αρμενάκι», (γωνία Πειραιώς και Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος).
  • Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Αρτέμιδος Λούτσας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης, την Παρασκευή, 17/12, στις 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Μιτεράν».
  • Η Κομματική Οργάνωση Αγρινίου του ΚΚΕ καλεί τα μέλη, τους οπαδούς και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ σε εκδήλωση - συνεστίαση που διοργανώνει το Σάββατο, 18/12, στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Πάρκο. Η συνεστίαση πραγματοποιείται στα πλαίσια της οικονομικής και πολιτικής εξόρμησης και προς τιμήν των 81 χρόνων του ΚΚΕ. Θα υπάρχει λαϊκή ορχήστρα και κρασί δωρεάν.
  • Η ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων του ΚΚΕ και η συνοικιακή ΟΒ της ΚΝΕ πραγματοποιούν συνεστίαση την Κυριακή 19/12, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης. Η συνεστίαση θα αρχίσει στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα «Το Μαυρέλι», Γεν. Κολοκοτρώνη 5, πλατεία Φιλοπάππου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 9247.263.
Στη Θεσσαλονίκη

Περιοδείες σε χώρους δουλιάς πραγματοποιούν στελέχη της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, προκειμένου να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για τις θέσεις του Κόμματος όπως αυτές εκφράζονται και μέσα από την Εκλογική Διακήρυξη. Σήμερα Τετάρτη 15 Δεκέμβρη, κλιμάκιο στελεχών της ΚΟΘ του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο της ΕΛΛΕΝΙΤ και στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας Γεωργικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης «Ομοσπονδία». Την Πέμπτη στις 7 το πρωί θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην οδό Παπαναστασίου και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε εργοτάξια κατασκευών στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή θα περιοδεύσει στους ΟΤΑ Πολίχνης και Ευόσμου, καθώς και στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ