Τρίτη 27 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βιβλιοπαρουσιάσεις
  • Οι εκδόσεις «Πατάκη» (Ακαδημίας 65) χτες παρουσίασαν το βιβλίο της ηθοποιού Ρίκας Διαλυνά «Η ζωή είναι παράξενη, φίλε». Για το βιβλίο μίλησαν οι Α. Φόνσου, Μ. Κοντού, Τ. Βουγιουκλάκης.
  • Ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Αδελφότητας Υστερνιωτών Τήνου «Η Αγία Παρασκευή» σήμερα (8μμ) στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιάσει το λεύκωμά του «Τήνος: χθες -σήμερα», σε επιμέλεια Αριστείδη Κοντογιώργη.
  • Οι εκδόσεις «Προσκήνιο» αύριο (8.30μμ) στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας και Ριζάρη 2), θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Μάρκο Αουρέλιο Ριβέλι «Ο αρχιεπίσκοπος της γενοκτονίας (Ο παναγιότατος Στέπανατς, το Βατικανό και η δικτατορία των Ούστασι στην Κροατία, 1941-1945)» (μετάφραση Μαργαρίτα Σαλβάτο, επιμέλεια Ν. Κλειτσίκας). Θα χαιρετίσουν ο μητροπολίτης Θηβών και Λιβαδειάς Ιερώνυμος και ο πρέσβυς της ΟΔ Γιουγκοσλαβίας Ντράγκομιρ Βουκίσεβιτς. Θα μιλήσουν οι Π. Κρητικός, Στ. Παπαθεμελής, Α. Λυκουρέζος, Μ. Μαντούβαλου, Β. Ραφαηλίδης, Αγ. Σιδεράτος, Ν. Κλειτσίκας, Γ. Αναστασόπουλος και ο συγγραφέας του βιβλίου.
  • Από τη «Δωδώνη» αύριο (6.30μμ) στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Δημήτρη Λαμπρόπουλου «Ποίηση».
  • Οι εκδόσεις «Πατάκη» στις 29 /6 (8μμ) στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιάσουν τη μυθ-ιστορία της Ελένης Κούκου «Ιωάννης Α. καποδίστριας- Ρωξάνδρα Σ. Στούρτζα, μια ανεκπλήρωτη αγάπη».

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ