Τετάρτη 15 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο ... παραμύθος

Γρηγοριάδης Κώστας

Με μια πρόσφατη συνέντευξη της Ελλης Παππά ασχολείται ο αναγνώστης μας Τάσος Σεβαστιάδης απ' τα Γρεβενά και γράφει: «Ο άνθρωπος αγαπητή Ελλη, μπορεί να γίνει μύθος, αλλά επίσης και παραμύθος. Δεν είναι βέβαια τακτικό φαινόμενο να γίνεται κανείς από μεγάλος ΜΥΘΟΣ, σε μεγάλο Παραμυθά. Ομως, αραιά και πού, μπορεί να συμβεί και αυτό. Το αποδεικνύεις εσύ με τη συνέντευξή σου στο "ΕΨΙΛΟΝ" της "Ελευθεροτυπίας" στις 12-3-2006, τεύχος 778. Αναφέρεσαι σ' ένα σημείο για τις καταστάσεις που έζησες (και σε κάνανε μύθο στη δική μας συνείδηση) στην ερώτηση του Δημοσιογράφου: -- Σας δελέασαν ποτέ; Και συ λες τι σου λέγαν οι ασφαλίτες: -- Δεν σου ζητάμε να κάνεις καμία υποχώρηση. Αρκεί να δηλώσεις ένα πράγμα. Οτι το ΚΚΕ δεν είναι μαρξιστικό κόμμα!!!

Ξέρεις πολύ καλά, Ελλη ότι αυτό έφτανε για να χτυπήσουν ανεπανόρθωτα για τις τότε στιγμές το κόμμα. Και συ αρνήθηκες. Οπως και ο Μπελογιάννης που συχνά επικαλείσαι (μ' έναν τρόπο, ιδιοκτησιακό). Και μετά μισό περίπου αιώνα σε ρωτάει ο δημοσιογράφος της "Ελευθεροτυπίας".

Το ΚΚΕ είναι μαρξιστικό κόμμα; Και συ μ' έναν τρόπο Παπικού Καρδινάλιου και με καθαρότητα 24 καρατιών κατατροπώνεις τους πάντες! Τι Ζαχαριάδη - τι Κολιγιάννη - τι Φλωράκη - όλοι γεμάτοι κουσούρια που δεν ξέραν καν ανέκδοτα.

Σ' αντίθεση βέβαια μ' αυτούς, που στα γεράματά τους μάθαν όλου του κόσμου τα ανέκδοτα και τα ξεφουρνίζουν στην πιάτσα, γνωρίζοντας αναμφίβολα ότι στην ουσία απαντούν θετικά σήμερα στη δήλωση που κάποτε αρνήθηκαν να κάνουν».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ