Τρίτη 21 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΛΟΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΔ
Λιγοστεύουν υποψήφιοι και «αμφισβήτηση»...

Σαφές μήνυμα ότι δε θα δεχτεί να χρησιμοποιηθεί η εκλογή γραμματέα της ΚΕ ως ευκαιρία για έκφραση δυσαρέσκειας και αμφισβήτησης των επιλογών της ηγεσίας του κόμματος στέλνει προς πάσα κατεύθυνση η Ρηγίλλης.

Αυτός είναι ο λόγος που αφ' ενός ο αριθμός των υποψηφίων διαδόχων του Β. Μεϊμαράκη περιορίστηκε ουσιαστικά στο πρόσωπο του εκλεκτού του Μεγάρου Μαξίμου Λ. Ζαγορίτη, ενώ παράλληλα αποθαρρύνθηκαν άλλοι επίδοξοι αντίπαλοί του να μη θέσουν υποψηφιότητα.

Μετά τη λήξη κατάθεσης υποψηφιοτήτων χτες βράδυ, στην «κούρσα της διαδοχής» παρέμειναν ο Λευτ. Ζαγορίτης και η βουλευτής Κατ. Παπακώστα, η οποία θεωρεί πως δεν έχει δοθεί χρίσμα και η εκλογική διαδικασία είναι ανοιχτή. Σημειώνεται ότι υπέρ της υποψηφιότητάς της δήλωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παν. Ψωμιάδης. Από την κούρσα αποσύρθηκε ο βουλευτής Γ. Μανώλης, καθώς ανακάλυψε ότι ο ρόλος του γραμματέα του κόμματος που ταυτίζεται απόλυτα με την κυβέρνηση δεν του ταιριάζει...

Ο Λ. Ζαγορίτης κατέθεσε και επίσημα την υποψηφιότητά του στα γραφεία της ΝΔ στη Ρηγίλλης χτες το απόγευμα και εξερχόμενος, δήλωσε πως «η ΝΔ έχει συνέχεια», προεξοφλώντας ότι θα είναι ο επόμενος γραμματέας της ΝΔ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ