Από τον πάγκο των θαλασσινών
_Ποικιλία θαλασσινών (γυαλιστερές, κυδώνια, χτένια) 3.500
_Αστακός με σπιτική μαγιονέζα ή λαδολέμονο 7.500
_Τυλιχτάρι σολομού, πικάντικη ανατολίτικη σάλτσα 3.500
_Καπνιστά ψάρια και αβγοτάραχο 3.500
_Αθηναική μαγιονέζα 3.000
Σχάρας
Τα φρέσκα ψάρια καθώς και τα «κοψίδια» μας μπορείτε να τα παραγγείλετε απλώς ψητά στη σχάρα.
Τα ψάρια συνοδεύονται από άγρια χόρτα, τα φιλέτα από σπιτικές τηγανιτές πατάτες.
_Φιλέτο κοτόπουλο σχάρας 3.300
_Τσιπούρα πελαγίσια (κιλό) 16.000
_Σφυρίδα φέτα 4.800
_Κόντρα φιλέτο μοσχαρίσιο (γάλακτος) 4.400
_Φιλέτο βοδινό 4.800
_Ανάμικτη πράσινη σαλάτα εποχής με τα μυρωδικά της 1.900
_Σαλάτα «Βαλαωρίτου» με βραστά και ψητά λαχανικά 2.400
_Σαλάτα θαλασσινών φρούτων (από τον πάγκο των θαλασσινών μας) 2.800
_Σαλάτα εποχής με αχνιστά φιλετάκια από κοτόπουλο με ξύδι βάλσαμο και σουσάμι 2.500
_Nicoise με φρέσκο τόνο σχάρας 3.500
_ Πράσινες φακές σαλάτα με σύγλινο 1.900
_Ζεστό σαλάμι με την πατατοσαλάτα του 1.900
_Ρολό με σελινόριζα, πατάτα, πιπεριές, άσπρα τυριά και φύλλα βασιλικού 1.800
_Σφυρίδα φέτα με τις λεπτές πατατούλες της, sabayon μουστάρδας 4.800
_Κοκοράκι ελεύθερης βοσκής, το στήθος ρολό και το μπουτάκι του γεμιστό, σάλτσα μαστίχας 3.800
_Κόντρα φιλέτο μοσχαρίσιο (γάλακτος) με αμύγδαλα χλωρά και βούτυρο αμυγδάλου 4.400
_Παιδάκια τυλιγμένα σε μπόλια με γέμιση μυρωδικών, gratin ντομάτας και πατάτας 4.500
_Χοιρινό κότσι με καραμελωμένο σέλινο και πράσο 3.500
_Δίσκος γαλλικών και μεσογειακών τυριών 3.500
_Πιάτο ελληνικών τυριών 2.600
Από το trolley
_Strudel ημέρας 1.500
_Tarte Tatin (αναποδογυρισμένη τάρτα μήλου) 1.500
_Isle flottante (μαρέγκα) με χουρμάδες 1.600
_Τούρτα αχλαδιού με mousse σοκολάτας 1.700
_Pithiviers (Τούρτα αμυγδάλου) 1.700
_Τάρτα σοκολάτας με κάστανο 2.000
_Φρούτα «μεθυσμένα» 1.400
Ατομικά
_Κρέμα καραμελέ με σταφίδες 1.200
_Panna cotta με coulis εποχικού φρούτου 1.200
_Κυδώνι ψητό με συκομπακλάι 1.200
_Δίπλες με γέμιση φυστικιού 1.300
_Στραγγιστό «Βαλαωρίτου» 1.500
Από τον πάγκο των θαλασσινών
_Ποικιλία θαλασσινών (γυαλιστερές, κυδώνια, χτένια) 3.500
_Αστακός, με σπιτική μαγιονέζα ή λαδολέμονο 7.500