Τρίτη 14 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκκληση της «Δημοκρατικής Μέριμνας»

Αρχισε η Οικονομική Εξόρμηση της «Δημοκρατικής Μέριμνας», για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου, ενόψει και των γιορτών, να συνεχίσει να παρέχει βοήθεια στους ανθρώπους που περιθάλπει.

Η «Δημοκρατική Μέριμνα» ενισχύει οικονομικά θύματα πολιτικών διώξεων, στην πλειοψηφία τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, οι οποίοι, όπως τονίζεται σε επιστολή της, «ύστερα από τη μεγάλη τους προσφορά στην πατρίδα, αντί ανταμοιβής, διώχτηκαν, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, έχασαν τις δουλιές τους και σήμερα αβοήθητοι από την Πολιτεία, αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, άρρωστοι και σε βαθιά γηρατειά πλέον».

Η «Δημοκρατική Μέριμνα» αναγνωρίζει τη «δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάει χρόνια ο τόπος» και που «κάνει εξαιρετικά δύσκολο το έργο της εξεύρεσης οικονομικών πόρων για την εκπλήρωση της αποστολής μας», σημειώνει όμως πως δεν θα εγκαταλείψει το χρέος της απέναντι σ' αυτούς τους ανθρώπους. Για το λόγο αυτό κάνει έκκληση για συνεισφορά όλων στην οικονομική της εξόρμηση και εκφράζει τη βεβαιότητα πως θα υπάρξει ανταπόκριση. Να σημειώσουμε ότι προσφορές γίνονται δεκτές στα γραφεία του σωματείου, Ακαδημίας 78, τηλ. 3822.776 και στην Εθνική Τράπεζα (υποκατάστημα Κάνιγγος) στον λογαριασμό 480210/14.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ