Τρίτη 14 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Οι φοιτητές συζητούν για την πολιτική επικαιρότητα

Οι φοιτητές συζητούν για τα όρια της νομιμότητας και τα δημοκρατικά τους δικαιώματα, για τις εξελίξεις στην οικονομία, για το Σύμφωνο Σταθερότητας και μια σειρά άλλα επίκαιρα πολιτικά ζητήματα στις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα η Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ. Συγκεκριμένα, οι σχετικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σήμερα 14/12 είναι:

  • Στη Νομική (αμφιθέατρο Σβώλου), στη 1 μ.μ., με θέμα: «Τα όρια νομιμότητας των αγώνων και η καταπάτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων». Στο πάνελ της συζήτησης θα συμμετέχουν οι: Τάκης Παπάς, μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, πρώην πρόεδρος του ΔΣΑ, Γιώργος Μαυρίκος, γραμματέας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου και Δημήτρης Καλτσώνης, διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου, μέλος του Νομικού Τμήματος του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών.
  • Στην Πάντειο,στις 12 το μεσημέρι, με θέμα: «Σύμφωνο σταθερότητας. Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις. Ο ρόλος της Ελλάδας». Στο πάνελ θα συμμετέχουν οι καθηγητές της Παντείου: Γιώργος Χρύσης, καθηγητής Κοινωνιολογίας, Γιώργος Ρούσης, καθηγητής Δικαίου και Αγάπιος Παπανεοφύτου, καθηγητής Δικαίου.
  • Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ), στη 1 μ.μ., με θέμα: «Οι εξελίξεις στην οικονομία της Ελλάδας και η αναγκαιότητα του Σοσιαλισμού» και ομιλητές τους: Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Δήμο Μπαρτζώκα, καθηγητή του ΕΜΠ και Κώστα Καζάκο, ηθοποιό.
  • Ακόμα, την Κυριακή 19/12, η Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας διοργανώνει εκδρομή στα Μάρμαρα Φθιώτιδας, αφιερωμένη στον αγώνα του ΔΣΕ και στον διοικητή της 2ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, καπετάν Διαμαντή. Το ραντεβού για την εκδρομή θα είναι στις 7 π.μ. στην πλατεία Κάνιγγος και το τηλέφωνο για δηλώσεις συμμετοχών είναι: 5282.548.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ