Τρίτη 17 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΡΝΤΟΡΦ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
Προσπαθούν να αλλάξουν την ιστορία

«Η Ελληνική Κοινότητα Σόρντορφ (Schorndorf) και Περιχώρων καταγγέλλει το επαίσχυντο αντικομμουνιστικό μνημόνιο που εισηγήθηκε στην πολιτική επιτροπή της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης ο Σουηδός Γκ. Λίντμπλαντ και εγκρίθηκε απ' αυτήν κατά πλειοψηφία. Σ' αυτό το αντικομμουνιστικό μνημόνιο ο συγγραφέας ευθέως εξισώνει τον κομμουνισμό με το ναζισμό, δηλαδή τους κατακτητές με τους κατακτημένους, οι μεν εισβάλλουν σ' ένα κράτος και οι δε υπερασπίζονται την πατρίδα τους.

Προσπαθούν ν' αλλάξουν την ιστορία επηρεάζοντας τους νέους ανθρώπους, τη νέα γενιά. Αυτό το αντικομμουνιστικό μνημόνιο εκφράζει το σκεπτικό της άρχουσας τάξης, με προορισμό να βγάλουν την κομμουνιστική ιδεολογία και τα κομμουνιστικά κόμματα στην παρανομία. Σύσσωμος ο κόσμος καταδικάζει αυτό το μνημόνιο, καλλιτέχνες, συγγραφείς, πολιτικοί, μαζικοί φορείς, συνδικαλιστικές οργανώσεις κ.ά.

Η ελληνική κοινότητα καλεί όλους τους συμπατριώτες μας, τους υπόλοιπους μετανάστες και τους Γερμανούς συμπολίτες μας να καταδικάσουμε και να ζητήσουμε την απόσυρση του αντικομμουνιστικού μνημονίου και την επιχειρούμενη παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ