Τετάρτη 30 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Εκδηλώσεις - συγκεντρώσεις με θέμα την απόφαση της ΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα:

Σήμερα, Τετάρτη 30 Νοέμβρη:

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Δράμας, στις 6 μ.μ., στο καφέ «ΜΑΪ ΤΑΪ». Θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης, στις 6 μ.μ. στη Νεάπολη. Θα μιλήσει ο Γιάννης Ζιώγας, μέλος του ΝΓ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

-- Η Κομματική Οργάνωση Νάουσας, στις 7 μ.μ. στο Στέκι Νεολαίας της Νάουσας. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κόφφας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Λασιθίου στις 6 μ.μ., στο Επιμελητήριο Λασιθίου, με ομιλητή τον Μανόλη Συντυχάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΛΗΔΑ», στη Σπάρτη. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη, 1 Δεκέμβρη:

-- Η Αχτίδα Υπαίθρου Ηρακλείου, στις 7 μ.μ., στις Αρχάνες, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ. Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στον Φιλοτεχνικό Ομιλο Τρίπολης. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη:

-- Η ΝΕ Ηρακλείου, στις 7 μ.μ., στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου. Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 3 Δεκέμβρη:

-- Η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Πύργου. Θα μιλήσει ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Αγ. Θεοδώρων, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (ΚΑΠΗ).

-- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης θα μιλήσει σε εκδήλωση στις 6 μ.μ., στο Βαλτερό Ηρακλείας Σερρών.

Την Κυριακή 4 Δεκέμβρη:

-- Η ΝΕ Γρεβενών, στις 11 π.μ., στο Δημαρχείο Γρεβενών. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Φλώρινας, στις 6 μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αντιγόνη» στη Φλώρινα. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Κιλκίς, στην Τέρπυλο, στις 11 π.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Χαβατζάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα, 5 Δεκέμβρη:

-- Η ΑΕ Καλαμαριάς διοργανώνει εκδήλωση στις 7 μ.μ., στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». Ομιλητής θα είναι ο Κ. Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 7 Δεκέμβρη:

-- Η ΝΕ Αρτας με ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 11 Δεκέμβρη:

-- Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κόρινθο. Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org